Tattoo update

Tattoo update

Omdat ik aardig wat dm’s kreeg over mijn nieuwe tattoo…bij deze de tattoo update!

Twee weken geleden mocht ik weer de pijnbank op en dat kon je in deze vlog zien.

Het duurde wat langer allemaal maar ik heb het weer vol gehouden en ik ben er weer heel blij mee. Hij is nu zo goed als korst vrij en de nieuwe afspraak staat al weer in de planning in maart. Mits er iemand uitvalt dan kan ik eerder maar daar houd ik mij niet aan vast.
Deze keer ging ik dus voor mijn bovenarm en een tekst onder mijn sleutelbeen. De tekst heeft Rashel eens gevonden en vond hem zo bij mij passen dat ze hem daar wilde hebben. Nou oke ik ben de rotste niet en heb dat gedaan voor haar. Ze heeft er zelfs aan mee mogen helpen!

Maar ondanks ik er blij mee ben, gaan we door en zoals je ziet is er nog een plekje over op die arm en dat is het stuk van mijn elleboog. Daar komt in maart een klok tussen met een tijd erin die heel dierbaar is en wat later ook heel bizar bleek te zijn maar daar vertel ik dan meer over. Ook word in maart deze nog bij gewerkt, ik laat hem nog wat donkerder maken.

Mensen vragen vaak “wanneer ben je klaar?” Uh nou dat is een simpel antwoord wat ik kan geven want ik ben nooit klaar zolang het kan lichamelijk. Ik moet natuurlijk wel blijven uitkijken met dat huidje van mij en over de risico’s hebben we het verder maar niet 😉

Roon en de meiden zijn ook voorlopig nog niet klaar!!! De meiden zijn al hard op weg om de eerste sleeve af te maken en Roon is net klaar met een sleeve en gaat nu naar de andere arm.

Wij gaan altijd naar dezelfde tattoo shop en dat is die van Martin in Delft. Rashel en ik zijn daar twee jaar geleden binnen gestapt en nooit meer weg gegaan! Het voelt vertrouwd, de mensen zijn toppers en het is gewoon thuis komen als wij daar binnen stappen en zo hoort het ook! Je moet je goed voelen bij een tattoo shop anders is het not done 😉

Ik ben door Martin en door Chris getatoeëerd en hun zijn ook echt de enige twee mij mogen tatoeëren. En dat geld ook voor Roon en de meiden.

Hoe ver zou jij gaan met tattoo’s?

Ze zeggen altijd “als je eenmaal begint…” juist dan wil je er meer en dat is gewoon zo 😉

17 gedachten over “Tattoo update

 1. Ik begon er ook ooit met eentje en heb er inmiddels vier. Momenteel ben ik al een paar jaren aardig rustig en heb eigenlijk ook nog geen nieuwe plannen om iets te laten zetten. Wie weet in de toekomst! 🙂

 2. Ik heb zelf geen tatoeages. Heb er vroeger altijd wel een gewild maar hou ouder ik werd hoe meer het idee me tegen ging staan. Ik ben erg perfectionistisch, en het is voor mij denk ik ook geen idee om een tatoeage te nemen.

 3. Ik kan er helaas niet over mee praten. Maar hoor inderdaad van verschillende mensen: als je eenmaal begint. Misschien moet ik er daarom maar niet aan beginnen hihi. Die onder je sleutelbeen lijkt mij wel pijnlijk om te laten zetten/ Of viel het mee?

 4. Ik heb tot nu toe alleen nog de binnenkant van mijn polsen getatoeëerd, maar ik heb nog een wensenlijstje liggen. Zo wil ik onze hond op mijn bovenarm of heup, ik wil nog een peertje die staat voor mijn familie, nog een aparte tattoo voor mijn neefje en ik denk dat ik dan wel weer het volgende heb bedacht haha. Ohja, een typmachine op mijn kuit of arm. Omdat ik zo gek ben op schrijven. Ik ben ook nog niet klaar haha.

 5. Hij blijft prachtig schat😍😍

  Van mij weet je dat ik ze heb en nog lang niet klaar ben🤩🤩 wil een sleeve op m’n rechterbeen ( iets met werk 😉). Is weer eens wat anders haha maar eer voor m’n been klaar is😏

 6. Ik heb geen tattoos dus je vraag is niet op mij van toepassing. Mooi om te zien dat dit zo’n passie voor je is!

 7. Ik heb er een op mijn rug/schouderblad, al jaren. En een op de zijkant van mijn pols. Graag wil ik nog iets op mijn hoog op mijn arm en schouder, maar de tattoo shop waar ik graag kom heeft het gewoon ontzettend druk 🙁
  Die van jou zijn erg mooi, ik hou wel van die bloemen-tas. Die op mijn pols zijn ook allemaal bloemen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.