Tattoo zetten, nagels zetten en einde ijshockey door corona shit #WEEKVLOG

| 19 reacties

Hey!

Leuk dat je weer kijkt naar onze weekvlog.
Een vlog zonder ijshockey door het Corona virus, ik liet weer een tattoo zetten en Ras liet nagels zetten.

Wees voorzichtig allemaal, ga niet hamsteren en blijf lekker binnen als je er echt niet uit hoeft ;)Tot volgende week!!

reactie's

reactie's

19 reacties

 1. Hier ook gewoon de normale boodschapjes en zo normaal mogelijk proberen te functioneren. Maar moet ook toegeven, nu na twee weken thuis werken komen toch langzaam een beetje wat muren op me af. Ik ga straks even op gepaste wijze een frisse neus halen, een paar boodschappen doen en wat me-time dingetjes halen voor in het weekend. Leuke vlog weer, lekkere ditjes en datjes 🙂

 2. Hamsteren doe ik zeker niet, gewoon de normale boodschappen. Zelf ga ik wel naar buiten om te wandelen, alleen op rustige plekken, niet hier in de stad.

 3. Hamsteren doe ik zeker niet, omdat ik dat weinig sympathiek vind naar andere mensen toe. Naar buiten kan hier op het platteland nog wel, omdat er toch bijna niemand is hier ; )

 4. Het is allemaal wat vreemd, gelukkig hebben we internet , app en facebook en de blog club zoals ik jullie maar even noem. Deze contacten zijn momenteel heel waardevol.

 5. Wel even wennen met weinig sociale mogelijkheden, maar wel de verstandigste optie. Blijf gezond!

 6. Leuke vlog! Ik ben hélemaal fan van je tattoo!

 7. Sja op sportgebied is er inderdaad enorm veel geannuleerd. Ook op cultureel gebied merk ik het enorm. Maar het is voor een goed doel!

 8. Wij hadden dat afgelopen weekend toen de formule 1 race in Australië werd afgelast, enorm op verheugd en nu maar afwachten wanneer het begint. Het zijn absoluut rare tijden zo, maar we moeten er ons met zijn allen maar door heen slaan.

 9. Bizar hè? Overal zo stil. Maar ja, wel verstandig…

 10. Ja joh, het is overal heel rustig. Beter ook! Laat iedereen lekker afstand nemen, dat is wel zo veilig. Dat hamsteren vind ik zoooo irritant! De mensen die hebben gewerkt en na werktijd lekker boodschappen willen doen, treffen lege schappen aan. Ongelooflijk.

 11. Vervelend dat de ijshockey is afgelast, maar inderdaad begrijpelijk. Hopelijk kan alles over een aantal weken weer worden opgepakt. De nagels zijn leuk geworden!

 12. Het is inderdaad heel onwerkelijk allemaal… De nagels zien er trouwens mooi uit! 🙂

 13. Ooh ik krijg ook gelijk weer zin in ajam pangang! Binnenkort weer eens maken!

 14. Oh mooie kleur nagelak is dat! Toch echt een vreemde situatie he zeg! Balen toch wel. Groetjes!

 15. Raar gezicht tot he zo een heel leeg winkelcentrum. Hier was het alleen zondag gekkenhuis in de super, verder alt het reuze mee. Stoer weer je tattoo, ik vind het altijd maar dapper hoor en ik snap heel goed dat je baalt van het ijshockey, het is even niet anders, maar balen mag gerust.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: