Te druk en teveel aan mijn hoofd

Te druk en teveel aan mijn hoofd

Normaliter staat er een vlog online, en beeldmateriaal heb ik, maar tijd en rust in mijn kop niet op dit moment :(. Ik heb het gewoon te druk en teveel aan mijn hoofd op dit moment of even te editen of wat dan ook.

Morgen is onze Ras jarig en daar moeten ook dingen voor geregeld worden. Ze viert zaterdag samen met haar zus hun verjaardag en zelfs daar moet ik nog aan beginnen! Er spelen meer dingen maar dat leg ik nog wel een andere keer uit 😉

Ik kan ook 7 dagen niet op facebook, dus de treintjes daar, degene weten wel wat ik bedoel liggen even stil ;). Dit omdat facebook een opmerking niet leuk vond over een schommel die te dichte tegen de muur aan zou staan. Zo kinderachtig maar goed dan weten jullie dat ik daar ook even 7 dagen niet ben!

Dus goed verhaal, lekker kort weer! Ik ga proberen de vlog door te trekken naar vrijdag oke 😉

Geniet lekker de komende dagen van het warme weer want het weer heet!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.