Te ziek om te vloggen… #VLOG

Te ziek om te vloggen… #VLOG

Hey!

Zoals jullie weten ben ik goed ziek geweest de afgelopen week en daarom stond er woensdag ook geen vlog online. Ik heb de vlog die ik vorige week zondag ben gestart door getrokken tot een soort van week vlog, al is daar ook niet veel van gekomen ;).

Ik start vandaag weer een nieuwe vlog maar die komt ook volgende week zondag weer online. Een week vlog dus. En waarom? Nou ik ben gewoon nog niet helemaal topfit en wil mij eerlijk gezegd niet druk maken om het vloggen maar om eerst lekker te herstellen ;).

4 gedachten over “Te ziek om te vloggen… #VLOG

  1. Herstel van zo’n spijkertje is ZOOO zwaar meid, ongelooflijk wat heeft dit je uitgeput.

    Ik denk aan je, en zend je <3 <3 en een virtual hug!

    Xxx jet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.