Tears in heaven….(eric clapton)

Tears in heaven….(eric clapton)

Vandaag was de dag voor Gonny, Helma, Mark, Edwin, Dunc en Lina om afscheid te nemen van hun man, vader en opa. Hoeveel mensen hebben wel niet meegeleefd met ze op gon haar blog… zo lief. Wij hier in huize B waren ook kapot toen we hoorde op zondagochtend van gon dat haar paps overleden was. Vandaag was de uitvaart en ik mocht daarbij zijn. Ik heb staan toekijken hoe een liefdevol gezin afscheid nam, zo hartverscheurend….maar warm…

Waar maakte ze zich druk om tussen de alles door…..ja om mij ja, super lief maar moest blijven herhalen dat het ging en dat ik het ging trekken, ik sta voor me vriendin en haar moeder en gezin klaar om ze te steunen, maar super lief xx

Zoals Helma mij vanmorgen zei ” hij heeft geen pijn meer en hij heeft het niet meer benauwd” is waar, hij heeft rust…, voor Meeuw beter maar voor de familie zwaar, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ze deze zware periode doorkomen samen.

Lieve schatten, heel veel sterkte de komende periode en jullie weten ons te vinden als we wat voor jullie kunnen betekenen….. , ik ben dankbaar dat ik erbij aanwezig mocht zijn, kus!!

Ik ben ook niet echt in de stemming vandaag om op twitter, facebook of whatever te zijn

10 gedachten over “Tears in heaven….(eric clapton)

 1. jeetje meid wat lees ik nu toch allemaal weer 🙁 vreselijk om je papa te moeten verliezen, sterkte voor de familie

  vind het dapper van je, jij en lang reizen gaat niet samen maar je hebt het wel geflikt of ben je in mekaar geklapt smiddags ? al zal dat gebeurd zijn zou het je geen reet schelen denk ik, je hebt haar bij gestaan en als er wat in je koppie zit ga je er ook voor

  fijn weekend alvast lief

 2. ik heb respect voor je dat je er heen bent gegaan met je ziekke lichaam. en gonny en familie veel sterkte…

 3. pfff moeilijk he 🙁 fijn dat je de familie steun kon bieden meis en knap van je dat je je lichaam er toe gezet hebt na gister, las niet zulke fijne berichten 🙁 xxx

 4. gvd bikkel zowel gon als jij, gon ik ken je niet maar wens je heel veel sterkte toe
  en jij rach, jezus je rijd voor iemand een end, ik weet dat je voor je mensen klaar staat maar nu helemaal 😉

 5. Ook hier tranen over mijn wangen, zo moeilijk maar wat je zegt, het vechten hoeft niet meer, hij mag nu rusten.

  Sterkte lieverd!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.