Teddy coat

Teddy coat

Yes eindelijk heb ik mijn teddy coat!

Zoals jullie al bij mijn moeder op haar insta voorbij zagen komen, zijn wij trotse eigenaars van een teddy coat die wij al heel lang wilde hebben. En gevonden en goedkoop hahah.

Mijn moeder woont er al in en ik eigenlijk ook wel. Hij is lekker zacht, en toch wel warm vind ik en hij was maar….jawel 10 euro bij het kruidvat!

We kochten hem om hem “uit te testen” en te kijken of het wel iets voor ons is. En ik kan je vertellen dat hij door de keuring heen is en wij toch wel gaan kijken naar een wat duurder exemplaar. En misschien nog wel een andere kleur, want ik zou hem ook nog wel in het zwart willen hebben.

Geen geld toch? Dus moeder en dochter zijn weer happy met hun aankopen!

24 gedachten over “Teddy coat

  1. Ik hou echt van teddy’s, alleen staan ze mij niet. Ik heb een brede rug waardoor ik voor jassen een grotere maat nodig heb. En dat ziet er met een teddy echt niet uit bij mij,

  2. De jas staat je goed! En heerlijk warm ook. Ik wil er ook 1! Toevallig reageerde ik net op een blog van iemand, zij had het over maskers en dat merk is nu in de aanbieding bij Kruidvat. Ik ga straks ‘ns even langs de winkel! Ik hoop dat ze ‘m nog hebben.

  3. Kijk dat zijn nog eens prijzen dat je iets uit kan proberen, leuk en een mooie prijs en ik snap helemaal dat je er in woont. Heerlijk warm.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.