Tekenen is mijn grootste hobby!

Tekenen is mijn grootste hobby!

Hey!

Weer een blogpost van mij een keer!! Ik ben niet zoveel online, want degene die mijn mams volgen weten dat ik last heb van migraine en dat is af en toe gewoon niet te harden kan ik je vertellen :(. Alles lijd eronder, school, mijn humeur en ja ga zo nog maar even een hele waslijst af. Ben er al voor naar de arts geweest en naar de opticien en ja mijn ogen hebben wel wat hulp nodig 😉

Maar goed ik probeer toch afleiding te zoeken en ik ben al vanaf kleins af aan gek op tekenen en doe dat dan ook graag en ja ook als ik mega koppijn heb. Het is niet ideaal maar ik word er dan lekker rustig van en kan dan even mijn gedachten op wat anders zetten.

Ik dacht waarom maak ik daar niet een artikel over!! Over mijn tekeningen :D. Mijn kamer hangt al aardig vol met de merk tekeningen, zoals Micheal Kors en Gucci en Chanel…love it! Maar ook gewone dingen tekenen vind ik leuk en ik begon met een Tweety voor mijn moeder. Mijn moeder is sinds ze een “jonge” chick was al gek op Tweety en eigenlijk stiekem nog steeds haha. Nou ik laat jullie zien wat ik de afgelopen dagen gemaakt hebt.

De Tweety voor mijn mams dus!

Vraag mij niet waarom maar kreeg het ineens in mijn kop en tekende smurfin.

En natuurlijk voor mijn pa, onze pokemon fan deze picachu!!

Ik heb bij mijn vriend ook nog een gezicht en een ananas gemaakt en die zal ik later plaatsen.

Wat vinden jullie ervan? En tekenen jullie ook graag ?

Ik krijg ook opdracht van mijn moeder om haar volgende tattoo te tekenen, wel met hulp natuurlijk maar die moet in mei klaar zijn want moeders heeft de smaak te pakken en wil weer inkt hebben maar dan wel met een ontwerp van mij aangezien ik ook onze tattoo heb gemaakt. Wat het gaat worden houden we nog even geheim natuurlijk 😉

Hopelijk vonden jullie dit leuk en zou ik dat graag willen horen in de comments en of ik er vaker dit soort blogpost over moet gaan maken.

7 gedachten over “Tekenen is mijn grootste hobby!

      1. Dat is erg verschillend. Ik maak graag tekeningen die heel precies zijn dus soms echt met lineaal. Denk aan bijv een woonkamer heel gedetailleerd. of soms is het een simpele doodle denk aan diertjes, varkentjes. of ijsjes enzo dat is ook erg leuk om te doen

  1. Wat ontzettend knap gedaan. Kan me voorstellen dat het een fijne afleiding is. Mijn zoon (bijna 13) heeft ook migraine, ik weet hoe erg het kan zijn.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.