Tenten seizoen

Tenten seizoen

Nou denk je dat ik een heel vakantie verhaal ga vertellen over tenten seizoen zeker?

Dan heb je het mis!! Ik bedoel met tenten, nieuwe boxershorts!

Ja sorry, dat zullen wel bouwvakkers grappen zijn, en nee kan er zelf ook niet om lachen maar moest wel wat verzinnen van de vrouw des huizes. En vrouwen zijn hier heel streng in, althans die van mij wel….oke daar gaan we verder niet op in ok 😀

Ik ga dan maar even de geheimen op tafel gooien en zeggen dat ik geen slipjes of string drager ben ok, verre weg van dat want ik vind die dingen verschrikkelijk! Sorry andere mannen die zich er wel helemaal goddelijk in voelen, ik dus niet. Voel me dan opgesloten en afgeknepen :|.

Nee ik ben gewoon een vent met een gevalletje “trek mij die boxers maar aan” en dan ben ik een tevreden vent zonder zich opgeknoopt te voelen 😀

Deze pareltjes van Calvin Klein ondergoed draag ik het liefst, samen met nog wat andere merken. Ze zitten gewoon lekker en ze zijn duurzaam en dat vind ik ook belangrijk. Ik moet geen boxers hebben die na een maand de gaten erin slaan als je mij begrijpt.

Ik ben weer een tevreden man, zonder zich benauwd te voelen en gewoon lekker kan ademhalen in zijn seizoens tent :D.

En sorry voor deze foto….ik durfde het niet aan om even te poseren ermee!!

Deze blogpost is in samenwerking met hemdvoorhem

12 gedachten over “Tenten seizoen

  1. Hahaha tentenseizoen, dat klinkt leuk. Nette boxers en idd wil je niet dat er binnen een maand er gaten in vallen. Een goede kwaliteit is wel van belang.

  2. Hahaha heerlijk geschreven weer Roon. Moest lachen om het stuk met de stings haha.

    Jan heeft ze gekregen van Tommy Hilfiger, is ie ook erg over te spreken. Hij vind het ook stukken beter zitten dan de meeste budget boxers.

  3. De jongens hier in huis dragen wel boxers en vinden dit veel fijner zitten dan een slip. Ik kan me goed voorstellend at deze van Calvin Klein goed zitten, prima merk!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.