Terug de tijd in!

Terug de tijd in!

Helaas hik ik tegen een griep aan die niet door wil zetten en dacht: laat ik weer eens wat vragen beantwoorden! Tijd voor een tag weer!

Deze vond ik op de site van Last Days of Spring.

– Wat was de allerleerste blog die je ooit schreef?

Dat wat een zonnebrandcreme en aftersun van het merk Europrofit van de Kruidvat geloof ik. Gedateerd op 06 juli 2015.. Dus officieel blog ik alweer 5 jaar.. Niet helemaal want dat blog heeft een tijd stil gelegen.. Maar mijn eerste artikel is dus alweer bijna 5 jaar geleden dus.


– Waarom begon je met bloggen?

Ik zocht iets om om handen te hebben. Mijn man Jan zei, waarom ga je niet bloggen! Lijkt me echt wat voor jou. Doe je het over lowbudget, omdat er steeds meer mensen zijn die het krapper hebben.
En zo geschiede. Toen heette ik nog D.Beauty.. Ondertussen huis ik onder By Vosje 😉

– Welke layouts heb je gehad?

Van blogspot/Blogger weet ik het niet meer. Maar op By Vosje heb ik nu het thema Boston. Gratis, maar desondanks een fijn thema om mee te werken! Ik kijk nog voor een ander thema, maar vind niet niets wat aan mijn wensen voldoet.

– Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Het eerste pakketje was een skincare pakketje van het merk Beauty Kitchen. Onwijs blij mee en sindsdien erg van van dit mooie merk! Op het moment gebruik ik een vegan lipbalm zonder schadelijke ingrediënten van dit merk.

Ondertussen krijg ik vaker PR pakketjes, iets waar ik onwijs dankbaar voor ben! De ene keer make-up, dan weer voedingssuplementen of bijvoorbeeld verzorgingsproducten op een pr event.
Het blijft altijd een feestje 😀

– Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Dat is een lastige, persberichten vind ik altijd leuk om te posten! Vaak zie je dan als een van de eerste nieuwe producten en 9/10 keer ben ik helemaal weg van wat er uit komt! Eigenlijk kan ik niet kiezen haha welk artikel echt favoriet is.

– Welke blogger is je grote voorbeeld?

Heb er meerdere, maar degene die met stip bovenaan staat is toch wel onze Rach. Ondanks dat we de tent met z’n allen runnen hier, is Rach toch een van mijn voorbeelden! Gewoon lekker jezelf blijven, ongeacht hoe groot je als blogger bent of hoelang je al blogt.

Als er wat is, even een berichtje sturen en ze geeft je tips of advies! Iets wat je niet heel vaak tegenkomt in de blogwereld. Ondanks het wel gebeurd, gebeurd het naar mijn idee nog te weing #doeislief 😉

Ook is Rach een #powerwoman, die ondanks alles, alles uit het leven haalt en geniet van het leven ( denk maar aan HIJS content 😉 ) en haar prachtige gezin. Als ze iets wil, gaat ze ervoor en geeft ze niet op!

– Wanneer je alles over zou mogen doen: wat zou je anders doen?

Gelijk beginnen met een eigen domein! Ook had ik veel eerder met YouTube begonnen.

Nou dat was hem weer. Nu weer lekker uit gaan zieken komende dagen!

15 gedachten over “Terug de tijd in!

 1. 5 jaar alweer…wat gaat dat snel he…ik ben gelukkig wel meteen begonnen met een eigen domein

 2. Wat ontzettend leuk om te lezen hoe jij bent begonnen met bloggen. Heel veel beterschap gewenst en ik hoop dat je niet te lang gevloerd bent.

  1. Ik ben hier gaan gastbloggen en kreeg mijn eigen account. Hier draait het op WP. Ik snoepte dus van beide systemen. En door mijn ervaring hier, kwam ik erachter dat ik voor mijn eigen website ook liever wordpress wil. Vind de layout mooier en praktischer.

 3. omg schat ….ik zit hier ff met tranen in mijn ogen!! A omdat je de griep hebt en B omdat je weer zulke lieve dingen zegt <3 je bent onze topper op LFB en ook daarnaast, dikke liefde voor jou lieve dais ook namens de meiden en Roontje.

  leuk om te lezen hoe je bent begonnen met bloggen 😀 ik zeg vooral lekker doorgaan mop <#

  1. Ahww lieverd toch! Ook dikke liefde naar jullie! One Familia <3

   Ja echt he, ik zeg altijd ja 3 jaar blog ik nu echt regelmatig. Maar “officieel” gewoon bijna 5!! jaar alweer… En we stoppen nog lang niet!
   Zowel op By Vosje als hier niet!

    1. Echt he, 15! jaar alweer, blogoma’s be like wij hahaha

     Als het aan mij ligt nog heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang! Kan me al geen leven meer voorstellen zonder LFB 😀 Zit zo ingeburgerd..
     Nu nog een keer die meeting in het echie #roepenwealzolang

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.