terug kerend verdriet

terug kerend verdriet

Aanstaande zondag is het al weer 1 november:|, de tijd vliegt!! elk jaar begint bij de maand november mijn 2 maandelijks gestress…  ik ga niet het hele verhaal weer ophoesten omdat ik A daar geen zin in heb en B ik morgen niet met dikke ogen wakker wil worden, denk je waar lult ze over begin dan eerst hier  ;), daar begint de aanloop naar deze log. ook kort en bondig, in november doodziek worden om vervolgens een dag voor kerst te overlijden. elk jaar denk ik weer “schouders eronder, happy face en go” doe me best echt waar maar die laatste maanden ..pfff brrr idd ik zet mijn happy face op maar of ik happy ben ? ja en nee. pas nog iemand waar ik mee lees die haar moeder die die vreselijke ziekte heeft, dan nog een log waar ik kom een partner die in de gevaren zone zat, thank god is hij de dans ontsprongen ;)…maar die verhalen ratelen bij mij zoveel dingen op, en dan komt die dip weer sneller dan verwacht. oke snap je het nog…ik mis me moeder klaar!!! missen doe ik haar altijd wel maar weer aan het eind komend van het jaar gaan mijn nekharen weer rechtop staan en begint de hele film weer opnieuw.  De meiden weten dat oma een sterretje is maar komen toch met vragen want ja op school hebben ze wel een oma en opa….tja leg het verhaal dan nog maar een keer uit dat sommige opa’s en oma’s eerder een sterretje worden dan geplant. van de week ben ik bezig geweest met de eettafel te verplaatsen en nu had ik een hoekje vrij waar ik van die lichttakken heb gezet met op het stoeltje een foto van oma en een foto van mij…”mama waarom sta jij naast oma ?” pfffffff nou…..ik sta graag naast oma dan ben ik dicht bij haar;)

Fantaseren doe ik nog genoeg, wat als ze nog bij ons was ? oeiiiii hahah dan had ze hier redelijk vaak gezeten en ook bij mijn broer, daar paste ze altijd op me neefje en nichtje toen die klein waren en denk dat ze er ook voor onze meiden zou zijn geweest, zie dat af en toe voor me dat ze met de meiden knuffelt….en dan krijg ik het koud echt heel koud 😐

lekker drama logje maar schrijf het maar liever van me af dan dat ik er mee rond blijf lopen he’;)

39 gedachten over “terug kerend verdriet

 1. He bah 🙁 Wat een rotziekte is het toch ook. Bij mij is het nu 4.5 jaar geleden dat ik mijn opa (mijn alles) verloor.. Ieder jaar op mijn verjaardag voel ik weer hoe dichtbij het toen was, en 2 dagen later is het dan toch echt weer die rotdag.. Weer een jaar verder. De tijd vliegt…

  Maar ze blijven altijd in ons hart en bij ons. Je moeder kijkt op je neer van haar plekje in de hemel en ik weet zeker dat ze ontzettend trots op je is.

  Sterkte komende tijd…

 2. Heel veel sterkte de komende maanden Rach.. Ik heb echt geen idee hoe moeilijk het voor je is omdat ik het zelf niet meegemaakt heb. Kan me enkel voorstellen hoe verschrikkelijk het is.. Bij hoeveel (zòveel) dingen je je moeder mist en zou willen dat ze het kon meemaken..
  Dikke knuffel!!

 3. Heel veel sterkte he. Logisch dat dat elk jaar terug komt.

  Net als dat mijn nicht die vorige maand is overleden op eerste kerstdag jarig is.
  En elke keer dat ik op vakantie ga bedenk ik mij dat een vriend is aangereden en is doodgereden toen hij overstak terwijl hij mocht oversteken.

  Er zijn gewoon bepaalde dingen die je nooit kunt loslaten.

  Dit zijn lang niet de enige mensen die ik heb verloren, maar mijn opa en oma’s heb ik geaccepteerd, zij hebben allen gewoon de 80 gepasseerd. Anderen zijn alweer stuk verder geleden overleden, toen ik nog wat jonger was en heb ik ook al achter me gelaten.

  1. aaii dat zijn ook shit dingen die je schrijft 🙁 en idd mensen die de 80 gepasseerd zijn prima daar heb je sneller vrede mee 😉 maar net als die vriend die zo doodgereden word en je nicht, nee die dingen blijven hangen 😉

 4. Sterkte wijffie
  Tis ieder jaar klote
  Tis n kut ziekte.
  gelukkig nog nooit iemand verloren hieraan, wat je wel weet dat Chris het wel heeft gehad.
  Je word dan met je neus op de feiten gedrukt dat t iedereen kan overkomen!

  Vanuit hier weer heel veel digiknuffies xxx

 5. Ik wil me nu gaan verontschuldigen, terwijl ik weet dat het idioot is!
  Ik kan niet zeggen dat ik weet hoe jij je voelt, ik zou niet weten wat ik zonder haar moet…
  Maar wil je heel veel sterkte toewensen en je bedanken voor de mogelijkheid om met je te kletsen wanneer ik dat nodig heb…
  Ik denk aan je!

  1. dat heb jij heel goed dat dat idioot is om je te verontschuldigen 😉 ik ben en wil er zijn voor mensen die in de situatie zitten als ik toen zat 😉 en geen dank meis je kan me idd ff aantikken als je me nodig hebt;)

 6. Denk weer aan je.. Mijn aandenken aan je moeder is en blijft dat verdomde broodje half om wat ik nu 10 jaar eet en altijd aan haar moet denken.

  sterkte meis.

  x jes

 7. goed van je dat je er nu mee begint maar beloof me dat je niet weer zo zakt die twee maanden 😉 je bent een druk vrouwtje en dan ook die last mee dragen…… denk om jezelf tut en sterkte!! dikke kus

 8. He Meid!
  Wat een verdriet waar je doorheen moet… Elk jaar doet het weer opnieuw pijn… Mijn tante is op 10 januari 2008 overleden, is begin november 2007 ziek geworden… Niet te beschrijven wat het met je doet!
  Ik denk aan je meid, knuffels!!!

  1. thnx meis 😉 en nee het is moeilijk te beschrijven zoals bij je tante, die dingen pakken je en blijven gewoon aan je vast kleven 🙁

 9. hmm blijven moeilijke tijden en zeker als je elke keer die film afspeeld….niet klote bedoelt rach maar die film moet een x stoppen toch ?? sterkte

  1. ahum en daar behoord deze reactie ook bij 😉 als jij iemand verloren hebt geloof me dan blijf je toch lichtelijk die film afspelen, de een wat meer als de ander maar daar kan jij zeker nog niet over mee kletsen he 😉

  2. deze film stopt gewoon niet heleen;) kan het wel onderdrukken maar krijg dan achteraf weer een klap en een hoop spijt ( stom mss) maar nee dit zijn de maanden van mijn moeder en moet dat ook dragen hoe oud ik nou ben of niet 😉

 10. en ook dit jaar gaat het weer helemaal goed komen alleen de stap er naar toe is weer een drempel 😉 vorig jaar ging het ook top nou ja op een paar foute reacties van mensen na dan he 😉 laat ik die reacties niet meer horen hier of in real live!!!

 11. ik ga niet zeggen gaat leuke dingen doen en denk er niet aan want dat gaat niet, maar rach blijf wel circuleren als je me begrijpt!!! oke november fuck maand oke december fuck maand maar……sinterklaas, kerst en oud en nieuw en dat ga jij lekker happy vieren goed 😀

 12. he tuttie, dit gaat nooit meer weg en dat weet je, je schijft op je moeders site dat het elk jaar minder zou moeten worden, vergeet dat maar en blijven altijd dingen die je met roon deelt maar het liefst toch met je moeder zou willen delen 😉
  dikke hug

 13. je hebt het vorig jaar geflikt en je flikt het nu weer mits er wat in je kop zit nu waar je down van word….? tell me;)

 14. dit soort onderwerpen vermijd ik liever….stom ik weet het maar ik weet niet wat ik tegen je moet zeggen sorry alleen dat je je sterk moet houden en het gewoon gezellie moet gaan maken dat zou je moeder ook willen

 15. ik ken jou als een sterke bitch 😀 tuurlijk iedereen heeft een zwakke plek en dit is de jouwe maar so what honey, verdriet is goed toch, jou moeder is trots op je en zou echt niet willen dat je weer depri gaat lopen rond tokkelen dus….kin omhoog en gaan

 16. sterkte en knap dat je er nu al over begint 😉 doe je dat om je in te dekken rach ? als je me begrijpt …?

 17. 2 november begon die ellende en 2 november sta jij weer op met die spelende film ik weet het schat maar wat er al eerder geschreven werd jij slaat je er weer door heen!! zoniet dan zijn er heel veel mensen waaronder ik die jou een steuntje gaan geven en vergeet niet naar die mooie lieve toetjes van de meiden te kijken, thats make’s you smile 😉 knuf

 18. och wijffie toch 🙁 snap je verdriet wat leef elk jaar met je mee, maar zoals elk jaar sla jij en je gezinnetje zich er wel weer doorheen en ja ook als je die kut boom zoals je het dan zegd aan het opzetten bent 😉

 19. Ahw meid, en dan zit ik zo te zeuren over mijn mams en doe ik extra mee met het ophalen van dit gemis. 🙁

  Heel veel sterkte de komende dagen en een dikke knuffel!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.