Terug naar vroegah

Terug naar vroegah

Sommige hebben dat gevoel helemaal niet maar wij dus wel. Terug naar vroegah.

Vroeger deed je spontaan dingen toen je jong was, en ik was daar gek op. Uitstapjes die gepland stonden vond ik ook top hoor maar die spontane dingen trokken mij het meeste.

Spontaan op stap, of naar de bios of we belanden weer op een houseparty ergens in Friesland hahah. Ik mis die dingen en ja het gaat….ging ook niet altijd met dat lichaam van mij. Maar ik heb altijd gegild waar een wil is is een weg en ja die is er. Ja er hangt wel een prijskaartje aan bij mij want teveel doen is meer crashen, maar ik ben nu wel zover dat ik denk “ik wil dingen doen dus doe dat ook gewoon” met alle gevolgen van dien. Ik ben het “opgesloten” binnen spuugzat en daarom is er dus actie in de tent πŸ˜€

Ik haal die gekkigheid natuurlijk nooit alleen uit, nee zusss, Linda sleept mij overal mee naar toe en doorheen en leert mij ook mijn grenzen weer te verleggen. Ik ben altijd bang om bepaalde dingen te doen want ja hey stel je voor dat ik weer even een heup breek!!
Nu hebben wij gewoon het roadtrippen ontdekt en rijden gewoon ergens heen en wij zien wel waar wij stranden haha.

En zoals jullie in de vlog van zondag konden zien, eindigden wij dus op de euromast in Rotterdam. En wij hebben genoten!

Wij gaan nu gewoon om de twee weken de hort op en pakken binnen kort ook maar eens een feestje mee! Net zoals vroegah!

Ook staat er met Lin een tripje naar parijs in de planning en ja daar kijk ik nu al naar uit πŸ˜€

Willen jullie soms niet terug naar vroeger ? Of de dingen doen die je toen deed?

Kijk helemaal terug naar toen doen we natuurlijk niet meer want moeders heeft alles wel gedaan wat god verboden heeft en nee dat gaat nu niet meer gebeuren ;).
Een drankje drinken zou ik dus ook al niet doen, ja een spa blauw haha. Maar gewoon weer even doen en laten zoals wij dat vroeger deden…,doet ons goed πŸ˜€

2 gedachten over “Terug naar vroegah

  1. Ik ‘verlang’ soms wel eens terug naar mijn tijd op de middelbare school. Gewoon leven met de zorgen en problemen van toen, die toch een stuk minder heftig waren als de dingen waar je later mee te maken krijgt. En ik zou ook wel eens Γ©cht terug willen gaan naar vroeger. Gewoon, om te kijken of ik fouten zou kunnen herstellen of mezelf voor iets doms zou behoeden. πŸ™‚

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.