terug op het honk

terug op het honk

Zo log je bijna niet en zo kan je eigenlijk je smoel niet houden en blijf je loggen 😀 goed he. Vond het wel even leuk om te melden dat ik weer terug op het honk ben bij Whoopsiedaisy 😀

Ik ben er toen mee gestopt omdat ik gewoon de tijd er niet meer voor had, vakantie stond voor de deur en de druk werd me ff te groot op dat moment. Niet dat ik het nu niet meer druk heb maar ik vond het leuk om te doen en het ging toch weer kriebelen;)

Gelukkig nam Sharon me zo weer aan hihih en kan ik weer lekker op zoek naar fun stuff voor kids en moeder:D

14 gedachten over “terug op het honk

    1. Daar was ik van de week al over aan het nadenken en ja ik gaat de posten van whoopsie ook op deze site plaatsen gelink aan whoopsie 😀 is wel zo leuk denk ik 😀

  1. Leuk dat je weer terug bent. Ik ben er ook mee gestopt omdat het me niet lukte wekelijks te updaten. Ik ga nu eerst weer tijdje op mijn eigen site bloggen en misschien dan kijken of ik weer tijd heb voor WD, als Sharon dat nog wilt haha 😉

  2. ohjeee hihi neem je weer niet teveel hooi op je vork muts;) vind het super leuk voor je weer maar ga jezelf niet 3 x in de ronde draaien he 😉

    vond je artikels altijd wel leuk en leuk dat ze weer terug komen 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.