Teveel prikkels

Teveel prikkels

Ik tiep de tekst, teveel prikkels…., en ergens in mijn hoofd zeg dan, oke Rach, ze snappen je gelijk.

Wat natuurlijk helemaal niet zo is want met alleen een koptekst kan je niet veel.
De laatste tijd krijg ik teveel prikkels van buitenaf. Ik kan heel weinig verdragen en drukte al helemaal niet.

Drukte thuis, drukte op de weg, drukte in de winkels…., ik flip hem gewoon!! Rond slingerende dingen in huis, moeders flipt, wasgoed wat niet op tijd (voor mij dan) is opgeruimd. Roon die met de meiden aan het stoeien is, ik word werkelijk waar lichtelijk…, nee ik word histerisch van de drukte :(.

Ik heb dat nooit zo erg gehad!! Als mijn werkstation niet opgeruimd is wil ik er het liefst niet eens in de buurt komen. Ik ga dan als een malle aan het poetsen en opruimen en ja zo ben ik dan weer anderhalf uur verder, kapot en geen zin meer om achter mijn pc te gaan zitten.

Ik word gewoon teveel geprikkeld. En ik kan je vertellen dat het verdomde lastig is omdat er ook nog bij te hebben. ‘S nachts heb ik het niet als ik “kruip”, kan ook niet want dan slaapt alles en is het rustig om mij heen. Zal het dan komen door jaren lang niet slapen en dat het nu een keer zijn tol gaat eisen?

Ik heb lang zitten twijfelen om dit online te zetten maar ik kom er ook niet onderuit want het vloggen ligt hierdoor ook op een laag pitje. Meestal stond ik op, maakte mij op en opende de vlog…., nu haal ik van alles uit om die camera te ontwijken. Dat is gewoon niet goed en zo is het met nog meer leuke dingen. Het lijkt wel of ik overal een kutsmoes voor verzin. En dan dingen vergeten…., mijn hemel wat erg. En dan heb ik het niet over kleine lullige dingen maar ook dingen waardoor ik gewoon in de problemen ben gekomen. Door fouten te maken die niet door de beugel kunnen. Gelukkig hebben we daar wel een oplossing voor gevonden maar dat neemt nog niet weg dat ik er vanaf ben en dan ook nog teveel prikkels krijg.

Serieuze shit dus en ja ik ga er mee naar de arts toe en nee ik stel dat niet uit ;).

Zijn jullie wel eens teveel geprikkeld? en herken je dingen uit mijn verhaal

Deze blogpost is ook weer zomaar uit het niets geschreven en heb gewoon getiept wat er door mijn koppie heen ging ;). Dit gebeurd eigenlijk de hele dag door dus je kan je een beetje voorstellen wat een chaos het in mijn bovenkamer is!

2 gedachten over “Teveel prikkels

  1. Heel herkenbaar .. Ik heb alleen veel te lang gewacht en ben veel te lang door gegaan zonder erbij stil te staan dat ik last had van overprikkeling. Uiteindelijk keihard door op mijn bek gegaan.

    Nu weet ik het en weet mijn omgeving ook dat ik last van overprikkeling kan hebben en wordt er rekening mee gehouden.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.