The hague paride….en toen ging het mis, goed mis #VLOG

The hague paride….en toen ging het mis, goed mis #VLOG

Hey!
Leuk dat je weer mee kijkt op de woensdag.

We zijn naar de hague paride geweest, een gay festival en dat was gezellie tot dat ik instortte en de dagen erna alleen maar ellende had en weer door de medische malle molen moet. Ik kan en doe er verder geen uitspraken over en ja dat klinkt misschien een beetje vaag want ik deel alles met jullie maar dit keer houd ik mij even stil en kom er later op terug als er allemaal meer duidelijkheid is ;). We hebben nog wel wat leuks gedaan en dat is naar de koi show in naaldwijk geweest.
Tot zondag ok.

Eén gedachte over “ The hague paride….en toen ging het mis, goed mis #VLOG

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.