Theemoment #1

Theemoment #1

Als echte theeleut tegenwoordig mag ik graag genieten van een pickwick theetje, die is toch wel het lekkerste. Het leuke aan deze theezakje is dat er elk zakje een eigen vraag of stelling heeft.

Rach zei het al: jullie lezen veel van ons, maar we vinden het ook leuk om meer te leren over onze leuke lezers! Dus ik zal zo nu en dan eens een theemomentje doen 🙂

Hoewel we nu niet echt op vakantie kunnen, is dit wel een leuke vraag om over na te denken.

Wij vinden beiden eigenlijk wel leuk! Als leer je met een citytrip de stad wel echt goed kennen.

Mijn ultieme citytrip zou zijn een paar dagen Ibiza of London. Uiteraard ook voor de instagram foto’s. Wees eerlijk, als echte influencer kunnen mooie foto’s op een mooie locatie niet ontbreken 😉

En jullie? Citytrip of strandvakantie?

20 gedachten over “Theemoment #1

 1. Ligt er aan wat je onder een strandvakantie verstaat. Niet enkel liggen op het strand is dat voor mij, dus ik zou voor een strandvakantie gaan. Lekker naar Ibiza

 2. Dat is een lastige keuze, ik vind zowel een citytrip als een strandvakantie heerlijk. Mijn favoriet is een rondreis naar een ver land met zowel een bezoek aan de metropolen als de binnenlanden, en dan eindigen met een strandbestemming om bij te komen van alle indrukken en belevenissen.

 3. Ik vind beiden eigenlijk wel leuk, ben niet echt een strandmens in de zin dat ik daar uren kan bakken, maar vind zee altijd wel ontzettend rustgevend en mooi om te zien.

 4. Ik ben ook echt fan van de stellingen op de theezakjes. Op dit moment zou ik kiezen voor een strandvakantie, zodat ik even lekker tot rust kan komen! Maar de perfecte vakantie is eigenlijk een combi van strand en stad.

 5. Erg lastig, ik vind namelijk allebei erg leuk om te doen. Maar als ik moest kiezen dan ga ik denk ik toch voor de zonvakantie. Lekker relaxen.

 6. Dat is makkelijk: stedentrip! Ik hou er van nieuwe steden te bezoeken: musea bezoeken, door de stad struinen, shoppen. Heerlijk

 7. Ik ga voor een heerlijke strandvakantie. Is inmiddels al zo’n zes jaar geleden en eerlijk gezegd lijkt een week of twee op één van de Canarische Eilanden of Ibiza me fantastisch. En al zit het er dit jaar ook niet in, ik hoop er toch over een paar jaartjes weer naartoe te kunnen.

 8. Ojee, ik zou nu kiezen voor een strandvakantie omdat het me nu heerlijker lijkt om even te kunnen bekomen en te gaan rusten. Eens op het gemak langs het strand lopen, cocktailtje op een beachbar. Yes please. Maar vraag het me een week later en dan zou ik een citytrip kunnen kiezen.

 9. Moeilijk!!! Ik vind beide namelijk heel erg leuk. En het liefste zou ik het combineren. Maar als ik moet kiezen, dan kies ik voor een stad aan het strand. Mag dat ook??

 10. haha deze vraag kreeg ik ook van de week dankzij mijn thee zakje van Pickwick. Hmm sowieso een stedentrip, ik wil echt dingen zien en alleen maar op het strand liggen vind ik onwijs saai.

 11. het liefst kies ik een citytrip maar dat is voor mij niet te doen dus duik dan maar met mijn handdoekje het strand op 😉

 12. Dan citytrip, ik ben niet zo van de strandvakanties, alhoewel een dagje strand vind ik heerlijk, maar ik wil ook graag wat zien van de omgeving als ik ergens ben. Ik wil ook wel weer een keer naar Londen of Berlijn.

 13. Ik kies denk ik voor de stedentrip als ik echt moet kiezen. Maar liefst ga ik voor een combinatie. Meerdere steden bezoeken en tussendoor even uitblazen op een mooi strandje, aan een meer of in een park.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.