Theemoment #10

Theemoment #10

Het is weer eens tijd voor het welbekende theemoment!

Omdat ik op het moment van dit artikel maken, een lange dag school gehad heb inclusief fysiek les ( inclusief reizen met een muilkorf ๐Ÿ˜‰ ), besloot ik dit keer even een makkelijke vraag te kiezen uit m’n vragenpotje ๐Ÿ˜‰

Hier loop ikzelf gemiddeld zo’n 7000 stappen op een dag. Hoewel mijn doel 10.000 is, kom ik daar praktisch niet aan. Ik sport uiteraard wel, maar dan doe ik voornamelijk kracht apparatuur, dus ja weinig stappen maak je dan in zo’n uur weinig stappen kan ik je vertellen haha.

Helaas houdt mijn telefoon het niet megagoed bij, dus ben aan het kijken voor een fitbit ๐Ÿ™‚ Als iemand daar tips voor heeft, shoot me in de comments ๐Ÿ™‚

Hoeveel stappen zet jij?

14 gedachten over “Theemoment #10

 1. Voor mijn zwangerschap probeerde ik 10.000. Tijdens de zwangerschap ongeveer 2.000 tot 4.000 haha. En nu wandel ik zoveel met de baby in huis dat ik gemiddeld rond de 5.000 zit zonder de deur uit te gaan.

 2. Goeie vraag.. ik hou dat eigenlijk nooit bij. Maar het zijn er denk ik genoeg, met twee kids in huis. ๐Ÿ™‚ Vind je het reizen met mondkapje heel vervelend trouwens? Als student heb je ook niet echt een keus..

  1. Op zich valt het reizen met een mondkapje echt mee, gelukkig mag je bij de NS eten en drinken in de trein.. met mate uiteraard ๐Ÿ˜‰ Dus heeeeeeeel af en toe even een slokje drinken hihi, kan ie toch eventjes af.. Vooral dit traject van 45 min enkele reis doe ik dat heel af en toe..

   Zit ik een kwartier in de trein dan is het wel te doen. Dan neem ik niet tussendoor een slok ofzo.

   Leuk is anders, maar echt heel vervelend? Ik vind van niet. Het is gelukkig 1x per 2 weken door de corona dus mag niet klagen. Volgende week weer heel de dag thuis onderwijs.

 3. ik heb een apple watch en die houd ook alles bij en door de weeks zit ik op de 6 a 7000 stappen en vrjdags schiet ik altijd uit naar 14.000 stappen haha terwijl dat helemaal niet goed is voor me want ik moet zo min mogelijk lopen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.