Theemoment #12

Theemoment #12

Het is weer eens tijd voor een theemoment!

Dit keer weer eens een simpelere vraag: wat is jouw favoriete genre boeken?

Ik heb twee genres die ik leuk vind om te lezen, namelijk de Shopaholic reeks, zo’n echte wijven reeks weet je wel haha.

Ik blijk ook een liefhebster van legal thrillers ( juridische thrillers ) te zijn. Recht spreekt me al jaren aan, niet heel vreemd dus!

Een legal thriller die ik al tig keer gelezen heb en kan blijven lezen is “Het Proces” van John Grisham. Ik droom het boek nog net niet haha😂

Vaak als ik niet kan slapen, pak ik er vaak een van deze boeken bij en lees ik mezelf moe. Want op de telefoon is ook niet heel bevordelijk natuurlijk voor je gaat slapen😉

Wat is jullie favoriete genre boeken?

17 gedachten over “Theemoment #12

  1. haha ik lees niet graag, maar als ik moet kiezen dan kies ik als foodie voor kookboeken 🙂 haha

  2. Door de boeken van John Grisham ben ik fan geworden van het thriller genre en dat zijn nog steeds mijn favoriete boeken. Inmiddels zijn daar historische boeken en boeken over de Tweede Wereldoorlog bij gekomen.

  3. Thrillers (die reeks van de schrijfster van Harry Potter, maar dan met een andere naam. Hoe heet ze dan ook alweer. O ja! Robert Galbraith (het pseudoniem van J.K. Rowling) zijn fantastisch. Maar esoterische boeken (spiritueel) vind ik ook heel fijn. En boeken die over (Nederlands) Indië gaan zijn bij mij favoriet. Maar dat ligt aan mij natuurlijk. Is echt mijn ding.

  4. Alhoewel ik mijzelf niet altijd de tijd en rust gun, vind ik het heerlijk om het genre literaire thrillers te lezen. Lekker spannend.

  5. John Grisham vond ik eerst wel leuk, maar vervolgens vond ik zijn boeken meer van hetzelfde. En ik ben volgens mij ook ’te dom’ om de juridische dingen te volgen. Dat komt misschien wel door al die trashy novels met aliens… ; )

  6. Hier ook romans, ik ben ook dol op de Shopaholic serie maar ook de zeven zussen en il lees heel veel boeken van schrijvers als Lee Child en David Baldacci

  7. Literaire thrillers en een grote mok thee en je hoort mij niet meer. Shopaholic is ook een fantastische serie, dat soort boeken lees ik vaak op vakantie.

  8. Thrillers, boeken die zich in de kunstwereld afspelen, boeken waarin oudere mensen de wereld gaan redden (boeken zoals de Honderd Jarige Man Die Uit Het Raam Klom En Verdween), biografieën over muzikanten. Vrij brede smaak dus

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.