Theemoment #4

Theemoment #4

Yes, daar is ons tafelmomentje weer! Pak er weer een kop koffie of thee bij en wat lekker en klets weer gezellig mee!

Wie mij langer volgt hier op LFB, weet ondertussen wel welk seizoen mijn voorkeur heeft: de zomer!

Waarom ik zo van de zomer hou? Het lekkere weer, de gezelligheid, lekker in zomerse outfits kunnen lopen, love it!

Ik heb echt een pleuris hekel aan kou en slecht weer, echt vreselijk gewoon.
Als je mij vraagt waar ik heen zou willen emigreren? Dan kan ik je maar een antwoord geven: naar een land waar het altijd lekker en vooral warm weer is.. En nee 40 graden hoeft niet. Maar elke dag 23, 24 graden lijkt me echt heerlijk!

Wat is jullie favoriete seizoen en waarom

10 gedachten over “Theemoment #4

  1. Ik denk de lente, niet te koud en niet te warm, onze zomers zijn voortaan zo warm, afzien binnen mijn appartement met 26 graden binnen

  2. Dit zomermeisje straalt op de dagen dat de zon schijnt. In de donkere koude dagen voel ik me net zo depri als de tranen die uit de lucht komen. Dus ik heb er zin in, het zonnetje komt komende dagen vaak langs. Yes!

  3. Ik vind alle seizoen leuk maar de winter vind ik te lang. Graag toch lekker met iets warm temperatuur en blauwe lucht, niet hard waaien. Heerlijk om te genieten.

  4. Ik ben van de zomer want ik heb ook echt een hekel aan de kou. Maar toch vind ik de december maand wel wat hebben. Het is koud, maar toch ook warm in huis. Gezelligheid en kaarsjes, ik hou ervan!

  5. Mijn favoriete seizoen is de lente. Als je kunt zien dat de wereld weer wakker wordt. Alles lijkt dan ook wel schoon en nieuw te reuken. Verder kan je hele mooie dagen hebben die niet te heet zijn (18-20 graden) en koud maar niet vrieskist koud.

  6. De zomer, al word ik verdrietig van het weer buiten, ik hoop toch echt dat dit snel gaat veranderen en we weer mooie dagen krijgen. Heerlijk de zon!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.