Theemoment #6

Theemoment #6

Het is alweer tijd voor het 6e tafelrondje met ons kopje thee/koffie en weer wat lekkers 🙂

Vandaag heb ik weer eens een diepzinnige voor jullie: wat waardeer je in anderen?

Wat ik waardeer in anderen? Dat ze eerlijk zijn en zeggen waar het op staat. Maar ook als mensen dingen doen voor ons zonder dat er direct wat tegenover staat ( geldt uiteraard ook anderom 🙂 ).

Wat waarderen jullie in anderen?

13 gedachten over “Theemoment #6

  1. Ik waardeer in anderen ook met name de eerlijkheid. En dat mensen interesse in mij tonen, niet dat ik steeds moet vragen hoe gaat het met jou maar dat zij dat ook doen.

  2. Ik vind het heel prettig als mensen elkaar met vriendelijkheid benaderen. Bijvoorbeeld op straat en in de supermarkt. En dat niet iedereen overal maar negatief is, vooral op social media is dat zo erg.

  3. Leuke vraag! Wat ik waardeer in anderen? Als ze idd eerlijk zijn, maar ook positivisme en een open houding. En jaloezie vind ik een lastige emotie om mee om te gaan binnen vriendschappen. Elkaar dingen gunnen staat bij mij erg hoog.

  4. Mooi! Ik waardeer het in anderen als ze een bepaalde drive hebben. Ergens vol voor gaan, gepassioneerd zijn.. dat is zo gaaf om te zien bij een ander.

  5. Hier inderdaad ook het zeggen waar het op staat. Maar ook de nuchterheid die bij mezelf soms ontbreekt. Daardoor word ik weer met beide benen op de grond gezet.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.