Theemoment #7

Theemoment #7

Het is weer tijd voor het wekelijkse theemoment. Pak er weer een kop thee/koffie bij en wat lekkers en ga er weer voor zitten!

Vandaag de vraag: zonder welke 3 dingen kun je niet leven?

Oke, eten, drinken en onderdak zijn levensbehoeftes, dus daar hoef je uiteraard niet uit te kiezen. Ook je gezin/familie/ vrienden hoef je niet uit te kiezen, net zoals gezondheid. Echt puur materiële dingen zegmaar.

Ik vond dit wel een lastige.

Sowieso internet, vooral de dag van vandaag, is internet onmisbaar. We blijven zo in contact met familie en vrienden die we niet zo snel kunnen zien.

Telefoon, niet alleen omdat ik influencer ben. Heel veel foto’s dit wij maken van ons gezin, maken we met de telefoon. Een enkele keer met de Nikon. We maken er dus ook memories mee. We houden er contact mee met familie en vrienden etc.. Best wel een item dat onmisbaar is geworden.

Openbaar vervoer, iknow het klinkt gek. Maar wij zijn er helaas afhankelijk van. Gezien Jan nog bezig is met zijn rijbewijs en ik rij angst heb. Werk, school, uitjes, vakanties, wij doen heel veel met het ov en ik moet wel voor werk.

Dit is denk ik het artikel waar ik het langste over heb moeten nadenken om het te maken haha.

Nu ben ik wel eens heel erg benieuwd naar jullie 3 dingen!

13 gedachten over “Theemoment #7

 1. Ik deel je behoefte aan OV, daarnaast kan ik ook niet zonder mijn fiets. Als laatste zou ik kiezen voor mijn wasmachine. Zou er niet aan moeten denken al die was met de hand te moeten doen

 2. Mijn telefoon staat ook hoog op mijn lijstje. Net zoals mijn computer. Als je blogt, zijn dat noodzakelijke dingen. Ik noem het maar in één verzamelwoord elektronica. Daarnaast kan ik niet zonder chocolade. Ik moet het niet dagelijks hebben maar als ik niet wekelijks meerdere chocolaatjes eet, zou het heel vreemde week zijn. Daarnaast kan ik niet zonder mijn vriend, wat logisch is :).

 3. Telefoon – ik doe er alles op en kan bijna alles in huis er mee bedienen.
  AppleTV – ideaal ding ik gebruik ‘m elke dag
  Mijn hulpmiddelen – zonder rolstoel en tillift kom ik nergens hha

 4. Jeetje dat is een lastige als je maar drie dingen mag kiezen. Maar idd internet en een telefoon is voor mij ook. Zeker omdat het nu idd een belangrijke is om in contact te blijven met vrienden en familie. Maar nummer drie tja die weet ik even nog niet.

 5. Films, treinen want ik moet echt kunnen reizen, pen en papier (ja ze horen bij elkaar dus ik tel het als 1 haha)

 6. De telefoon komt ook bij mij in de top 3 hoor. En ik zou denk ik voor chocolade gaan, ik moet iedere dag een stukje hebben. En mijn fotocamera, die neem ik altijd mee op pad.

 7. Hmm…nou de belangrijkste hoef ik niet te kiezen dus hahah. Dan ga ik voor, internet, computer en telefoon. 😛

 8. mijn tel, en mijn apple watch zijn een heilige hier!! zowieso voor ons blog en vlog werk maar ook voor medische dingen heb ik ze gewoon altijd om en bij me. heb ik een van de twee niet is het gewoon dikke paniek

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.