Theemoment #8

Theemoment #8

Het is weer donderdag, tijd voor het theemoment 😀

Na de nadenker van vorige week, vandaag een makkelijkere vraag.

Wat betekent ontspannen voor jou?

Voor mij betekent ontspannen heel veel, alleen gun ik mezelf te weinig momtentjes me-time. Ik zeg altijd ja bloggen en sporten is me-time voor mij, muziekje op in de avond en gaan.

Maar echt een spa avond ofzo, nee dat doe ik eigenlijk nooit. Of een keer sauna. Nu heb ik ook niet echt vriendinnen in de buurt wonen (allemaal min. 1 uur met ov), dus moet alles echt plannen en niets kan spontaan natuurlijk.

Gelukkig haal ik tot nu toe genoeg ontspanning uit sporten en bloggen gelukkig.

Hoe zit het met jullie?

7 gedachten over “Theemoment #8

  1. Lastig.. ik ontspan pas als ik voldaan ben en geen pijn heb. Dus dat is meestal als ik een uurtje het beademingsmasker op zet. Dan voel ik alle spieren niet meer pijn doen, heel gek. Dan ga ik even een serie kijken of muziek luisteren.

  2. Wandelen vind ik echt super ontspannend. Ik hoef dan nergens over na te denken, alleen maar mijn ene voet voor de andere te zetten. Of een goed boek!!

  3. Als ik mijn favoriete lp op heb staan. Op volume buren kunnen het horen HaHaHa (gelukkig hebben mijn buren dezelfde muzieksmaak als ik)

  4. Nee, een spa dagje doe ik ook nooit. Ontspannen als de kinderen in bed liggen en ik niks meer moet. Lekker bloggen of tv kijken. De stad in om te shoppen zonder krijsende of zeurende kids haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.