Tierelantijntjes..

Tierelantijntjes..

Huh.. wat? Tierelantijntjes…..zo noem ik mijn sieraden altijd. Ik heb een kastje vol met armbandjes en prul dingen en geloof het of niet…ik draag het bijna nooit!

Ja in de zomer vind ik het leuk om een armbandje te dragen maar verder niet. Dat was voorheen wel anders. Ik droeg elke dag wel wat om mijn armpjes. Mijn noosa armband bijvoorbeeld en mijn josh armband. En die zijn eigenlijk nog de enige die ik draag.

Maar sinds ik mijn nieuwe horloge heb draag ik wel weer wat meer tierelantijntjes 🙂

Deze armband heb ik ooit eens bij een kraampje gekocht en weet niet eens meer waar kan je nagaan hoe oud die al is. Deze draag ik niet zovaak omdat hij gewoon te zwaar is voor mijn pols. Best jammer want ik houd hier wel van.

Ik ben dus echt een sieraden muts!! Vind het super leuk, maar vergeet het gewoon om te doen smorgens. Toch maar eens verandering in gaan brengen vind je niet 😉

Dragen jullie sieraden? Zoja zoals wat?

Oorbellen idem dito, la vol, maar heb uit eindelijk altijd dezelfde in…herkenbaar?

4 gedachten over “Tierelantijntjes..

  1. Ik heb kettingen, armbanden en oorbellen, maar draag ze niet heel vaak. Vindt het vaak wel leuk staan, maar niet altijd lekker zitten. Of dat het in de weg zit als je iets met je handen wil gaan doen. ’s Winters draag ik vrijwel nooit lange oorbellen omdat ik dan altijd in mijn shawl blijf haken… oeps…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.