Tijd voor een nieuwe :D

Tijd voor een nieuwe :D

Ik ben gek op canvas doeken en heb er redelijk wat hangen van de meiden, maar kleine meisjes worden groot en dus werd het eens tijd voor een nieuw doek. Nou aangezien ik zelf fotografeer tegenwoordig was het natuurlijk een super idee om een paar mooie fotos in de studio boven te maken en dan op canvas te laten zetten en dat is gelukt en ja ik ben trots 😀 eindelijk wat aan de muur wat van mijn hand is 😀 De gekleurde heeft er een jaar of 5 gehangen en ja ikke gek op zwart wit dus de nieuwe in het zwart wit 😀 over een paar weken word het huis behangen dus ik moet nog even kijken met welke kleur behang hij mooi uit gaat komen maar dat gaat helemaal goed komen!!

en dan straks me nieuwe bankstel erbij en ik ben weer helemaal fris en fruitig in onze nieuwe huiskamer 😀

10 gedachten over “Tijd voor een nieuwe :D

  1. o lord wat is hij mooi rachel!!! je hele toko heeft een renovatie ondergaan straks en het was al een paleis maar nu weer helemaal top, geniet ervan lieverd

  2. Super mooie foto’s!! Ik ben ook dol op canvas. Wat worden die meiden groot hé en zo snel! Ik heb pas geleden ook een kleine canvas opgehangen met uiteraard een (zelfgemaakte) foto van mijn moppie.

  3. Hihi ik moest wel even lachen om die oude foto, wat een cutiees!!! Echt knappe dametjes, en kijk eens nu wat een meiden het al zijn!!!! Allebei een heel eigen gezichtje 🙂 Trots op zijn! Liefs

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.