tijd voor een nieuwe lay

tijd voor een nieuwe lay

Een andere layout maken gaat hier tegenwoordig niet meer vanzelf sprekend. Voorheen kon ik achter de pc gaan zitten en binnen een kwartier zat er een nieuwe lay in elkaar…die tijden zijn over, dat komt misschien omdat ik niet lekker zit achter de pc met de meiden om me heen, vind het altijd zo ongezellig maar aan de andere kant heb ik ook wel eens zin in “mama-tijd”  die ik genoeg heb als de dames op school zitten 😉

Maar gister kreeg ik het in me bol en ja hij zat weer zo in elkaar, een frisse blauwe lay, moet wel zeggen dat ik alle kleuren en maten en dingen heb uitgeprobeerd maar hij ging dan een beetje lijken op de strand lay en dat wilde ik weer niet natuurlijk dus bij deze mijn nieuwe lay 😀

26 gedachten over “tijd voor een nieuwe lay

 1. Hij is weer mooi, soms heb je opeens inspiratie en soms ben je van alles aan het proberen. M’n nieuwe lay was deze keer in een avondje klaar en deze zal voorlopig wel ff blijven staan.

 2. Leuke Lay heb je weer,, en wat een leuke dag heb je met debber gehad… Vooral voor haar voor die school spullen….En wat een pracht bloem heb je zeg….Ik doe alles maar ff in 1 bericht,,, weinig tijd om te lezen, ivm met rob zijn vader,…Mag ik het ww voor tik tak,,, doei doei

 3. Wat ben je toch weer crea! En nog wel in een kwartier gemaakt, :omg ik heb daarvoor een dag nodig ::| Hele mooi layout meis!

  1. hihi thnx en ja ik doe dat klik klik klik en klaar 😀 nou alleen de header begin in een dag ervoor mee maar als ik eenmaal wat in me kop heb gaat het makkelijk

 4. Mooi en frisse achtergrond! Ook leuk die ornamentjes (of hoe heten die dingen!) in de comments. Leuke pics ook van je meiden en van jou natuurlijk 😉

 5. aaahhh die is ook weer zo mooi en je maakt me toch nieuwsgierig naar die andere strandlay…prevje misschien ?

 6. ik verwaarloos je he hahah weinig tijd en op me mobieltje gaat het niet zo soepel 🙁 maar je hebt er weer wat moois van gemaakt :lo

 7. een kwartier 😐 meen je niet hahaha mijn hemel ben jij snel met die dingen maken zeg !! ik weet niet eens wel knop ik moet gebruiken om een plaatje te selecteren 😛
  hij is zeker lekker frisjes 😀

 8. mooi gemaakt hoor meid, heb jammer genoeg niet de vorige lay kunnen zien maar dit vind ik al om vrolijk van te worden 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.