Tijd voor een nieuwe…..of toch niet

Tijd voor een nieuwe…..of toch niet

De meiden mogen hun abbo weer gaan verlengen en ja daar hoort weer een nieuwe telefoon bij. Of ze krijgen onze telefoon en wij een nieuwe want even eerlijk…. ze zijn geen moer waard!! We hebben in een jaar tijd denk ik een stuk of 6 iphone’s versleten. Lang leven de verzekering die wij op de telefoon’s hebben maar dan nog betaal je elke keer een x bedrag voor een nieuwe. Maar goed wij hebben de 6 en 7 plus ik dan dus daar kunnen ze wel weer even mee voorruit ;).

Ik zit nog er te twijfelen over de Iphone 8 of de Iphone x.  En waarom ik twijfel is omdat ik graag een plus heb, en die is er niet in de iphone x versie, dus ja …..

Verder  ben ik super benieuwd naar de camera natuurlijk!! ik maak zo goed als al mijn foto’s tegenwoordig met mijn iphone en ben daar heel tevreden over. De iphone x camera is toch weer net iets beter en ook daarom zou ik hem aanschaffen. En niet alleen daarom zou ik de iphone x willen aanschaffen want hij is natuurlijk een stuk uitgebreider dan wat ik nu heb.

Maar goed we gaan ons wel eerst verder verdiepen en kijken en voelen in de winkel haha. De meiden kunnen in ieder geval niet wachten tot ze een nieuwe foon in hun handjes hebben of het die nou echt nieuw is of die van pa en ma 😉 Ze hebben nu de iphone 5 en de ander de 6 en willen eigenlijk gewoon niks anders, en eerlijk gezegd krijgen ze ook geen ander merk want wij hebben alles apple en zijn min of meer allergisch voor andere merken hahah. Want ja we hebben ook andere gehad maar nee nee en nog eens nee 😉 Apple is hier gewoon alles :D.

Maar goed dit verhaal word natuurlijk vervolgt!!! En misschien wacht ik wel gewoon tot er een plus versie uit gaat komen en ga ik toch eerst nog voor de i-watch want ook daar zit ik nog steeds op te broeien, wel doen, niet doen bla bla bla

Hebben jullie ook een iphone?

 

4 gedachten over “Tijd voor een nieuwe…..of toch niet

  1. Iphone en Mac liggen helaas buiten mijn budget. In het verleden een Macbook gehad en nu dus vanwege het budget een Dell, en ik heb echt heimwee….

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.