Tijd voor een tag op LFB

Tijd voor een tag op LFB

Ik zag deze tag op deze site en dacht, oh dat past wel even in deze tijd ;). En eigenlijk wel een keer leuk want zoveel tags zijn er niet te vinden op la familia B. Ik heb de antwoorden echt in Rach style gegeven.

Daar gaan we!

Stom:
Alles wat met corona te maken heeft. Het is verschrikkelijk, maar ben het wel spuugzat zo langzamer hand 😉

Aller stomst:
Niet meer spontaan kunnen winkelen of normaal boodschappen kunnen doen
. Niet even snel een bakkie doen bij zus of broer of vrienden. De ander halve meter regel en de mondkapjes.

Dag met een gouden randje:
Mogen meerdere ook? oke vandaag wel, de geboorte van de meiden
en onze trouwdag.

Leukste liedje:
Rita Ora, let me love you

Houd van:
Mijn gezin, maar ook van lekker eten en schoonmaken. En natuurlijk ijshockey!

Nooit gedacht:
Ooit in een lockdown terecht te komen!! Maar ja wie wel 😉. En nooit gedacht dat ik ooit nog vol met de tattoo’s zou komen te zitten haha.

Genieten:
Ik geniet van de kleinste dingen, gezin, stomzinnig rond rijden in mijn auto en van mooie foto’s maken. En ik geniet van een goeie pot ijshockey.

Bang voor:
Mensen te verliezen waar ik zielsveel van houd. Ik heb mijn moeder verloren en die pijn is er nog en wil dat eigenlijk niet nog een keer mee maken. Maar dat hebben we niet voor het zeggen he 😉

Hekel aan:
Ik heb werkelijk een bloedhekel aan mensen die recht in mijn smoel staan te liegen. Mensen die respectloos zijn en mensen die hun afspraken niet na komen.

Lekkerste weer:
Ik vind de lente en de zomer gewoon top tijden. De herfst en de winter mogen van mij wel opgeruimd worden.

Leukste leeftijd:
Poeh dat is een lastige maar ik denk toch wel de leeftijd van 18 jaar, voor mijzelf dan he. Ik begon toen met mijn rijbewijs en dat vond ik zo spannend toen 😀

Spijt van:
Ik heb spijt van het feit dat ik toendertijd niet geluisterd heb naar mijn omgeving en dokter….dan had ik er waarschijnlijk niet zo bij gezeten als nu 😉

Geen tijd voor:
Bullshit en zinloze gesprekken. Mensen die je aandacht willen of opdringen

Lekkerste eten:
Zo deze vind ik wel lastig aangezien ik een asbak ben zoals ze hier thuis zeggen. Oftwel een pendaalemmer…, je trapt op mijn tenen en me mond gaat open! Maar ik vind surinaamse kip kerry toch wel het lekkerste.

Fijnste vakantieland:
Hmm, ik, wij, gaan nooit op vakantie dus ik pak even het verre verleden op waarin ik altijd met mijn moeder en broer en schoonzus en kids op wintersport ging.

Vreselijk goor:
Mensen die geen deodorant kennen 🙁 of zich niet goed verzorgen….brrr daar krijg ik de rillingen van.

Mezelf een duwtje geven:
Ik moet mijzelf regelmatig een duwtje geven om niet op te geven en door te gaan. Is niet altijd makkelijk maar flik het toch altijd wel weer.

Wil nog:
Ik wil nog zoveel!! Op vakantie, een keer zwemmen, een keer fietsen ect. En wie weet kan dat ooit nog wel een keer weer.

Mis een beetje:
Mis een beetje? Nou ik mis genoeg, mijn vrijheid, mijn moeder en die geldboom in mijn tuin.

Dansen:
Ik ben gek op dansen en doe dat nog steeds ondanks mijn gebroken heup haha. Wie word er nou niet vrolijk van dansen 😀

Hoop dat jullie het leuk vonden een keer om eens wat anders te lezen hier op LFB 😀

Fijn weekend!!

10 gedachten over “Tijd voor een tag op LFB

 1. Leuke tag en ook zeer leuke antwoorden,. Een tag op zijn tijd is altijd wel een leuke afwisseling. Laat me herinneren, heb er zelf al een tijdje geen meer gedaan

 2. Wat een leuke tag en leuk ook om te lezen.
  “Wil nog:
  Ik wil nog zoveel!! Op vakantie, een keer zwemmen, een keer fietsen ect. En wie weet kan dat ooit nog wel een keer weer”
  Na deze intelligente lockdown moet het vast wel lukken om een keer op vakantie te gaan (je moet het jezelf gunnen!), te zwemmen (dat doe ik namelijk 2-wekelijks en als ik het kan, dan kan jij het ook) en fietsen (dat moet toch wel lukken?), maak er meteen een fietsvakantie van :-).

 3. Leuk om te lezen! Ten eerste omdat je zo lekker schrijft zoals je het waarschijnlijk ook zegt en daar hou ik van. En ten tweede omdat ik er veel van herken, van wat stom is sowieso. Alleen ik hou niet van schoonmaken en ga (ging) wel veel op vakantie.

  1. haha juist gewoon op Rach haar manier van antwoorden zoals ik ben 😀 en ja jij bent de vakantie experts onder de blogs die ik lees dagelijks 😀 leuk!

 4. Leuk om te lezen, zo leren we je weer een beetje beter kennen en dat ‘vreselijk goor’ dat deel ik met je, oh brrr daar kan ik zo slecht tegen, die geur, ik krijg hier ook meteen de rillingen als ik er alleen maar aan denk.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.