Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf

Ik neem een slok van mijn thee en begin even lekker aan deze blogpost.

Me time, tijd voor jezelf, doen waar je zin in hebt. Dat klinkt voor elke moeder als muziek in de oren…niet?

want hebben wij moeders wel zoveel tijd voor ons zelf? Nee! Of je nu grote of kleine kinderen hebt, je bent er altijd mee bezig. De een is bezig met luiers en flesjes of borstvoeding, de ander, zoals ik, dingen regelen voor de meiden die ze moeten doen of iets voor school.

En zijn het de meiden niet dan is het manlief wel die je met klusjes opzadelt haha. Ik doe alles met plezier….nee dat lieg ik, natuurlijk heb je niet altijd zin om iets te doen maar sommige zaken moeten gewoon geregeld worden, de leuke en de niet leuke dingen.

Ik doe altijd alles zoveel mogelijk in de ochtend want dan ben ik nog fris en fruitig. Tegen de middag zegt mijn lichaam als snel “doe het zelf maar” en dan kan ik meestal ook niet veel meer doen helaas. Ik probeer het wel, maar meestal eindigt het toch op bed of op de bank.

Als ik mijn to-do-list afgewerkt heb, en ik kan het nog aan is het heerlijk me time!! Gewoon even doen waar ik zin in heb en daar kan ik dan ook intens van genieten. En het kan van alles zijn hoor, van nagels lakken, tot foto’s bewerken of artikelen schrijven. Ik plan nu ook gewoon dingen meer, de tijd voor mijzelf dus. Op maandag ga ik nu standaard naar de zonnebank en op vrijdag naar de ijshockey. Tussendoor rommel in met make up of lak ik mijn nagels.

Nemen jullie tijd voor jezelf en wat doe je dan het liefst?

Ik ben altijd blij als alles weer thuis komt om 15.30 hoor vergis je niet!! Dan is het weer lekker spitsuur hier in huize B maar daar geniet ik dan ook weer van šŸ˜€

EĆ©n gedachte over “ Tijd voor jezelf

  1. lieve Rachel, ik heb alleen het dochtertje van 2 van mijn vriend, en verder is mijn werk: nanny/oppas šŸ™‚ dus op die dagen is het druk (2,5 dag per week) maar de rest van de week heb ik lekker veel tijd voor mezelf, om de admiistratie en het huishouden te doen, rustig mijn beautyrituelen uit te voeren en pianote spelen (ik speel al vanaf mij 8e, ben nu 41 en heb elke week op donderdag een uur les, ik speel gemiddeld een uur per dag.). verder nog druk met therapie voor PTSS en eetstoornis en bipolaire stoornis, dus druk genoeg! Mooie nagellak heb jij altijd! Ik heb nu bij Alixpress ook een uv lampje besteld, en wimperverlengers, afwachten tot het bezorgd wordt! Fijne dag vandaag en bedankt voor deze leuke post šŸ™‚

    xxx Jet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.