Tijd voor korte mouwen

Tijd voor korte mouwen

De zomertijd is in gegaan dus dan zeg ik tijd voor korte mouwen….

Of toch niet helemaal? De zomertijd mag dan wel ingegaan zijn maar hebben wij nu echt lekker weer gehad de afgelopen dagen? Ja het was droog, maar om nu te zeggen kom ik ga even in mijn shirtje naar buiten…, uhm nee.

Toch heb ik mijn kast weer een beetje op orde gebracht en de echt winterse dingen weer opgeborgen. Niet in plastic zakken zoals vorig jaar waar Roon dacht dat het vuil was en dus al mijn truien weg had gegooid :(. Nee ik heb ze dit keer verstandig opgeruimd haha.

Roon loopt al wel in shirts met korte mouwen want die heeft het niet zo snel koud, de bouwvakker en sinds die het witte shirt van Niomi heeft gehad draagt hij ook vaker wit! Voorheen was het zwart, grijs en in de zomer een lekker kleurtje.

En meneer houd van merken natuurlijk he, het is net een wijf zeg ik wel eens haha.
Een shirt van Lacoste mocht dus niet ontbreken en zo kan hij deze ook weer toevoegen aan zijn kledingkast. Tja en dan is het nu wachten op het mooie weer :D.

Ondertussen shoppen wij natuurlijk gewoon verder want een paar nieuwe shirts voor de zomer kan je niet genoeg hebben zeg ik dan maar.

Dragen jullie al shirts met korte mouwen of ben je net als ik nog een koukleuntje?

Dit artikel is in samenwerking met Hemdvoorhem

Eén gedachte over “ Tijd voor korte mouwen

  1. Koukleum hier. Ik draag wel shirts met korte mouwen, maar nu alleen nog met een dik vest er overheen, hahaha..
    enne… witte shirts voor je lief… hoe houdt hij die schoon ? Als ik al eens iets wits aantrek ( haast nooit, het staat me niet ), heb ik er altijd binnen een half uur een vlek op zitten…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.