Tijd voor wat nieuws in 2020

Tijd voor wat nieuws in 2020

Ik ben van plan om flink wat te schuiven en aan te pakken in 2020, tijd voor wat nieuws dus.

Heeft niks met de site te maken maar gewoon spullen en dingen hier in huis. Gewoon even een frisse wind door het interieur zeg maar.

Sommige dingen blijven echt op zijn plek zoals mijn dure bloom kandelaars, maar andere prul dingen en foto’s aan de muur krijgen een make over :D. Zo ben ik begonnen met het vervangen van een foto van de meiden en wat canvasdoeken. Ik als fotografe houd nou eenmaal van mooie grote portretten.
Boven de eettafel hingen 2 canvassen van de meiden en daar hang ik nu gewoon in het groot Niet omdat ik zo gek ben op mijzelf, nee iedereen hier in huis vond dit DE foto van afgelopen jaar en hij straalt gewoon van alles wat uit.

Als ik er zelf naar kijk, lijkt het net of dat ik gewoon naar een poster aan het kijken ben die ik gekocht heb. Maar vind hem ook heel mooi en ben er ook heel blij mee. Het is een canvasdoek van 90 x 60, dus een aardige grootte. Op de zwarte muur is hij gewoon mooi mooi!!

Dan aan de andere kant van de kamer boven de bank hebben wij voor deze gekozen. Eindelijk weer een foto van ons drietjes! En het was bijna vechten hier van wie deze zou krijgen haha, maar zoals altijd …mommy wins! Deze heeft ook het formaat van 90 x 60.

Houden jullie ook van grote canvasdoeken?

Deze doeken komen van studentendrukwerk.nl. Een online shop waar je van alles kan bestelen kwa drukwerk. Van foto prints tot aan boekjes ect.. Er is keus genoeg en zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen;)

*Dit is in samenwerking met studentendrukwerk.nl
*De producten hebben wij gekregen

reactie's

reactie's

19 gedachten over “Tijd voor wat nieuws in 2020

 1. Prachtige doeken, die van jou alleen is zo mooi en artistiek en zou zo overal kunnen hangen, die van jullie drie straalt gezelligheid uit.

 2. Heerlijk om zo nu en dan eens met een frisse wind door je huis/kamer te gaan en alles wat er op dat moment niet toe doet weg te halen en/of te vervangen. Mooie platen zijn het geworden. Vind vooral ook de eerste net een poster.

  1. dank je wel!! en dat heb ik dus ook, dat het gewoon een poster lijkt zo uit de winkel 😀

 3. Ik vind canvasdoeken altijd erg handig, en ze zijn ook niet zo kwetsbaar. Bovendien lekker licht, dus je hangt ze eenvoudig op.

 4. zit volgens mij iets in de lucht, wij hebben ook de afgelopen dagen wat muurdecoraties verschoven van de ene naar de andere kamer

 5. Wat een gave foto van jou, echt net een poster! Ik moet ook nodig weer eens een foto maken met alle kinderen.

 6. Heel herkenbaar om aan het begin van het jaar weer het één en ander te willen vernieuwen. Ik denk dat de doeken er erg mooi hangen! 🙂

 7. Toffe foto van je hoor! Ik heb zelf geen canvassen in huis. Eerder fotolijsten.

 8. Ik vind vooral de zwart wit foto van jou erg mooi, straalt ook veel kracht uit. Ik heb toevallig wat foto’s uitgeprint voor mijn wissellijst dus dit weekend ook maar even wat veranderen.

 9. Ik durf nog niet. Ik heb net een winterse banner gekocht voor aan de muur, wellicht een begin van meer aan de witte muur

 10. Ik vind het heerlijk om eens in de zoveel tijd even weer nieuwe dingen uit te proberen of op te hangen. Vooral ophangen vind ik fijn want als je het zat bent dan vervang het gewoon met iets anders!

 11. Wat een prachtige foto’s! Ik zou zoiets ook wel in m’n huis willen. Toch leuk om iets aan de muur te hangen.

 12. Mooie foto’s. Hou zelf ook wel een statement formaat. Heb een van de katten boven de bank. Heb nog een lege plek boven de eetkamer. Daar zoek ik nog wat voor…

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: