Tip: ideale uitje voor de zondag!

Tip: ideale uitje voor de zondag!

Het weer wordt kouder, maar gelukkig zijn er nog genoeg dingen om te doen buiten de deur! Vandaag deel ik weer eens een tip met jullie!Een van de leukste dingen om te doen op zondag ( vinden wij ) is het bezoeken van tuincentra. Inspiratie opdoen, plantjes kijken, er valt genoeg te zien. Enne het is een gratis activiteit 😉 Kids vinden het vaak prachtig om lekker te kijken naar al het moois er te zien is.

Hier is ook Winter Wonderland van start gegaan, dus we zijn afgelopen weekend eens gaan kijken wat voor moois er allemaal was. Helaas was het minder uitgebreidt dan vorig jaar. Maar heb zoveel leuke dingen voorbij zien komen.. Ondanks dat het dus wat tegenviel, gaan we denk ik nog wel even terug voor het een en ander 😉

En jawel, ik kon het ook niet laten: een sneakpeak van Winterwonderland hier in het tuincentrum van Assen 🙂

Gaan jullie ook wel eens voor de leuk naar het tuincentrum?

reactie's

reactie's

11 gedachten over “Tip: ideale uitje voor de zondag!

  1. Dit wil ik heel graag een keer doen met mijn zoontje. Vind het er altijd zo mooi uitzien daar. Even een paar mooie foto’s maken hihi.

  2. Vooral over Intratuin hoor ik veel op dit gebied. Het schijnt dat dit voor veel mensen een dagje uit is, zeker rondom Kerstmis.

  3. Ik ga heel graag naar het tuincentrum, maar is een gevaarlijke plek voor mijn portemonnee 😉

  4. Het iş echt een van mijn fave dingen om naar de Intratuin te gaan. Vind ik gewoon een feestje in deze tijd. Van de oliebollenkraam die voor de deur staat, tot het – moe van al dat lopen – zelf al die zooi moeten inpakken toe, hahaha! En die kerst spullen woohoo! Ik mag ook van mezelf elk jaar 2 kersthuisjes kopen voor onder de boom. Zo cute! Leuk artikel, word er helemaal blij van!

  5. Kom er niet vaak, maar als ik bij een tuincentrum kom vind ik het heerlijk om er op het gemak rond te neuzen. Ben wel een uurtje (of twee) zoet daar. Heerlijk!

  6. Super leuk! Ik woon zelf in de buurt van Interatuin Duiven en dat is zeker ook een aanrader

    1. daar heb ik meer over gehoord inderdaad alleen is dat wel even een eindje rijden voor ons maar misschien een keer leuk om daar een dag voor te plannen 😀 thnx voor de tip!

  7. Ik heb geen Intratuin in de omgeving, maar nieuwe planten kopen bij de tuincentra vind ik altijd leuk. Staat weer lekker fris in de tuin of in je huis

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: