tja je ontkomt er niet aan

| 26 reacties

Zal ik het wel doen zal ik het niet doen gaat er nu al een uur door het koppie heen, not fun kan ik je vertellen. na een heerlijk druk daggie te hebben gehad vandaag met een kind minder omdat nio een feestje had en een kind met een tand minder hihi, rasje haar eerste tandje is eruit dat is een feit! Dan zou je denken … hmm gaat goed komen dit jaar maar na de klok verder tikt, krijg ik toch wel lichtelijke stuipen :(. De wel bekende film die zich elk jaar afspeelt in het koppie speelt zich eigenlijk al de hele dag af maar met vlagen, ineens zie je weer een beeld en dat beeld is dan weer weg, lijkt wel of je even met je neusje op de feiten word gedrukt weer. Nu, nu is het stil in huis, meiden spelen boven, roon kijkt tv en ik zit achter de pc….te wachten? wat rach, wat?! Β en dan zit ik maar een paar logjes te lezen en lees ze ook weer niet, ben er wel ben er niet verhaal ken je dat? maar goed stress dus voor morgen, en morgen moet ik ook die richting op omdat we even met de auto naar de garage moeten, dus we rijden er langs en roon zou er niet heen gaan dus ik heb gezegd dat hij mij daar maar even moet afzetten, toch naar mama of ze er nu nog ligt of niet!!

ik gaat zo maar even rommelen in huis, trainen, met de meiden bezig zijn en als ik straks in bed lig, neem ik maar een pilletje voor het geval dat ik weer niet kan slapen πŸ˜‰

reactie's

26 reacties

 1. Sterkte meid en knuf van mij :livi

 2. mop je weet gewoon je gevoelens laten gaan! je hoeft je voor niemand groot te houden het is en blijft altijd pijnlijk logisch tis immers je mama dus huil maar gerust als dat je goed doet weet dat ik aan je denk en er voor je ben! heel veel sterkte morgen ik denk aan je hvj xxx

 3. He Reets, heel veel sterkte morgen, en hoop zo voor je dat je moeder er nog ligt, want dat zal toch wel een flinke dreun zijn he als je er achter komt dat ze er niet meer ligt (maar daar krijg je toch bericht van) Ik hoor je wel, doei doei

 4. Wou dat ik meer kon doen dan je heel veel sterkte wensen… Ik zal aan je denken. :smile

  Morgen is ook de sterfdag van mijn opa, nu alweer 13 jaar geleden…

 5. he lekker wijf van me πŸ˜› je kan nog wel lache he πŸ˜€ jaaa dan kan die rach wel hahahh. morgen denken we allemaal aan rach πŸ˜€ zo dus ik ook πŸ˜‰ een hele hele dikke knuffle

 6. hey tutta πŸ˜€ gaan we er weer voor morgen ? ja he πŸ˜‰ je moet je hebt geen keus !!! zie je wel lache achter je scherm nu en denken daar hebbie dat leipe wijf weer hihihi
  kom je even een glimlach brengen en een dikke kussss

 7. neem idd maar een pilletje zodat je iig wat slaap krijgt want dat heb je hard nodig en niet vanacht gaat lopen spoken

 8. zoals de andere ookal schreven, sterkte morgen en of je het nou wil of niet je moet toch blijven staan morgen

 9. lieve tut ik ga je logje morgen weer lezen met dikke ogen denk ik, nou denk ik weet ik wel zeker! sterkte wijffie

 10. lieve lieve rach, goed dat je toch achter je maccie bent gekropen en toch nog ff de night bevore een logje tiept, je bent er idd wel en je bent er niet dat is me vandaag wel opgevallen ja πŸ˜‰ maar he we hebben het niet over zomaar iets πŸ˜‰ dit is je mama…

 11. sterkte wijffie morgen!! er zal morgen best wel weer een hele mooie log online staan πŸ˜‰

 12. you can do it πŸ˜‰ yes you can :livi

 13. ik denk aan je morgen muts sms me maar ff goed

 14. morgen knal jij je eigen er weer doorheen en staat zo eens in het uur stil πŸ˜‰ sterkte morgen om 9.00 topper

 15. elk jaar kruip je in je schulpje, ook dit jaar weer maar morgen avond is het kerst en komt rachel dan uit haar schulpje ? ja he meis πŸ˜‰

 16. je komt hier gewoon never nooit meer vanaf schat dat is duidelijk πŸ˜‰ oke het word wel minder tuurlijk dat geloof ik wel maar het blijven dagen die je ff steken πŸ˜‰ ik geef je een hand en een kus en een hele dikke knuffel :livi

 17. nee je ontkomt er niet aan nee πŸ˜‰ hou morgen jullie site wel even in de gaten goed πŸ˜‰

 18. koppie op wijffie :livi

 19. sterkte wijffie

 20. jij weet wat het beste is voorjezelf dus gaat wat doen waar je zin in hebt en ja neem maar een valium in haha anders zit je vanacht nog op het internet πŸ˜‰

 21. topper ben je weer he

 22. sterkte tutta

 23. pfff moeilijk blijft het altijd kanjer, maar jij slaat je er wel weer doorheen en lekker boeie of je dat nou met of zonder dikke rode ogen doet πŸ˜‰ xxx

 24. moppie denk aan je en ga lekker ff wat voor jezelf doen nuxxx

 25. kanjertje als ik naar je toe moet komen gil je maar hoor :livi

 26. lieve lieve schat, hoorde net al dat je stront misselijk bent en joh prima toch πŸ˜‰ gooi jij het er maar weer uit dikke knuffel

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: