To good to go

To good to go

To good to go, een concept waar men voedselverspilling mee tegen wil gaan.

Ik heb het al heel wat keren voorbij zien komen en heb toch wel zo mijn bedenkingen erover.

Natuurlijk is het top dat er minder eten verspilt word, daar ben ik ook een voorstander van. Waar ik geen voorstander van ben, zijn producten die nog maar een dag houdbaar zijn, of op de dag zelf geconsumeerd moeten worden. Als er hier iets in de ijskast ligt met de datum van vandaag, eet ik het niet meer. Idioot misschien maar ik moet gewoon oppassen met wat ik eet, want kan en ben er al een keer goed ziek van geworden.
Voor mensen met een sterk lichaam geen probleem.

Je betaald 4,99 las ik en dan krijg je een tas met overgebleven producten. Je mag niet zelf kiezen. Ik zie soms leuke pakketten voorbij komen waar ze dan super blij mee zijn. Het zijn alleen niet de gezondste dingen…., gebak, frisdrank of broden. Hier en daar zie je wel vlees voorbij komen maar groenten….nee nog niet gezien.

Voor ons is het niks want het zijn hoofdzakelijk producten met veel koolhydraten en ja dat is een no go hier.

Kennen jullie good to go? En heb je er wel eens gebruik van gemaakt?

Als ze zoiets beginnen vind ik dat het evenwichtig verdeeld moet zijn. Dus niet in het ene tasje 3 lullige producten en in de ander genoeg voor een week!! Maar dat is mijn mening dan he ;). Ik word wel vrolijk van de mensen die zo’n pakket hebben opgehaald en helemaal happy zijn omdat ze voor weinig weer wat te eten hebben.

Ik zou er meer groenten in willen zien voor onze nederlanders, zodat mensen met een laag inkomen toch nog voor weinig een lekkere gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten 😀

Moederdag 2019

4 gedachten over “To good to go

  1. Ben ook erg benieuwd naar de pakketten die je dan krijgt. Tot nu toe ook alleen gebak gezien en dat zou ik zelf niet snel kopen.. Verder nog niks gezonds gespot 🙂

    1. ja jammer he dat het alleen maar niet zulke gezonde dingen voorbij ziet komen. ach misschien komt er verandering in 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.