Toch gedaan he…

Toch gedaan he…

Hey!!! Nee ik heb niet geshopt hihih zoals jullie van mij gewent zijn. Nee, ik zat al een hele tijd met nog een paar oorbellen, gaatjes in mijn hoofd en nu was het zover!! Samen met mijn moeder naar de boogaard, en daar nog een paar gaatjes erbij laten schieten.

Ik was op de weg heen helemaal niet nerveus, en dan bedoel ik ook echt helemaal niet!! Maar eenmaal bij binnenkomst…..jonge jonge het zweet brak mij uit hhahah. Ik heb er drie bij laten schieten….

Huh, waarom drie vraag je je af. Nou ik heb ongelijke oren en dat is geen afwijking want niemand heeft identieke oren, maar mijn vorige gaatjes zijn dus niet zo netjes geprikt (wel dezelfde winkel maar door een jonger iemand) en deze prik mevrouw vond het niet mooi dus zei dat ik een oorbel eruit moest halen en dat ze hem daar net naast zou schieten en dan daarachter nog eentje. Nou dat deed ze en ze vond het nog niet goed….maar ik dus wel!! Ik zag, en dat zeg ik eerlijk, echt sterretjes en moest echt gaan zitten en iets van suiker hebben :(. Maar goed, ik ben een bikkel (hihih) en heb het overleeft.

Ik heb er nu 9 totaal en nee ik ben er nog niet hihih want ik wil en zal mijn moeder in gaan halen met haar 10 gaatjes!! Maar rustig aan want de volgende die ik wil laten zetten zou ik in een tattooshop moeten laten doen omdat ze bij een juwelier niet meer in kraakbeen schieten.

Voorlopig ben ik hier blij mee natuurlijk :D. Maar het is en blijft een verslaving net zoals bij een tattoo zegt mijn moeder, als je er eenmaal een hebt dan wil je er gewoon meer!! En eerlijk he, mama stond ook nog te twijfelen om een paar gaatjes erbij te laten schieten hahaha, maar ze zei “nee jij werd zo wit dat ik eigenlijk met je naar huis wilde!!” aahhh ik heb de liefste mams echt waar!!

Nadat ze erin zaten heb ik een lekker broodje hotdog gehad van mijn moeder bij de hema, want die vind ik zo lekker he en toen zijn we lekker naar huis gegaan.

Ik heb er niet echt veel last meer van, heb alleen flink moeten boenen want ik kreeg dat blauwe van de stift moeilijk van mijn oor af!!

We hebben het ook gevlogt maar die vlog zien jullie morgen!!!

4 gedachten over “Toch gedaan he…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.