Toch wel…apple watch!

Toch wel…apple watch!

Jeetje hahah, als ik ergens mee in mijn kop zit dan moet het ook gebeuren!!

Een paar maanden geleden, nou ja in mei notabene, zat ik al in dubio, wel of geen apple watch…nou toen deze mooie Ice Watch gekocht, waar ik echt heel blij mee was.

Maar toch bleef het aan mij knagen en zag ze elke keer weer voorbij komen. Of op het net of bij vrienden en ja het was klaar, ik ga er nu eentje kopen!

Nou daar is hij hoor!! Een rose kleurige 42 mm apple watch!!

Waarom zo groot Rach? Nou ja ik houd van grote horloges!! Vind dat persoonlijk mooier staan aangezien ik al niet veel pols heb, mag daar wel wat om heen wat knalt.

Dusss, deze moeder is happy eigenaar van haar apple watch :D. En ik had toen mijn bedenkingen maar daar ben ik nu compleet vanaf gestapt want hij is toch wel handig. Ik zag er eerst niet echt de waarde van in.

Nu nadat is hem een paar dagen heb en steeds meer te weten kom is hij wel ideaal ondanks ik mij nog rot kan schrikken als ik een app binnen krijg als ik sta af te rekenen hahaha.

Nee ideaal en ja mocht je ook twijfelen zeg ik …doen!!! Ondanks het een redelijk flinke uitgave is 😉

15 gedachten over “Toch wel…apple watch!

   1. Ik heb al jaren een Michael Kors, hoe groter hoe beter, haha😍net als jij twijfelde ik ook of ik een Apple watch zal kopen. Ik ben nog steeds blij met de MK 😍

         1. Nee, hahaha, maar ik ben ook onbekend met smartwatches. Toen ik de MK een paar jaren geleden kocht was ik zo verliefd op dat ding en nu kan ik er geen afstand van doen, haha, maar mocht het ooit onherstelbaar stuk gaan ofzo dan stap ik over op de Apple watch

 1. En hij staat je werkelijk prachtig mop! Je bent geloof ik best tanned op je armen en dan staat zo’n horloge echt heel mooi!
  Veel plezier ermee!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.