Toch wel een betekenis

Toch wel een betekenis

Vorige week liet ik weer vier vlinders op mijn lichaam zetten. En ze hebben toch wel een betekenis. In onze laatste vlog kon je ze al zien. Op een tattoo na, is mijn bucket list done voor dit jaar op tattoo gebied.

Ik ga straks Chris een app sturen en vragen of hij wat kan maken van een tektst. Die tekst komt namelijk ook op de meiden te staan, dus moet mooi zijn voor ons alle drie. En dan hopen dat het nog haalbaar is voor 31 december 😀

Maar goed we gaan even naar mijn vlinders toe. Op de foto waren ze net gezet en ondertussen hangen de velletjes erbij op dit moment omdat hij aan het helen is.

Vier vlinders, waarvan eentje gewoon just for fun is en een geintje naar Roon toe. Die liet vorige maand een zelfde vlinder op zijn arm zetten voor mij. Dat bracht mij op een idee om hetzelfde te doen maar dan in mini vorm omdat een tattoo op die plek gewoon hell is ondanks de verdovende creme. Het plaatsen voel je dan wel niet, maar zodra de creme uit gewerkt is….WEEJOOOOO hahah.

Anyway, de andere vlinders op mijn hals en nek zijn voor mijn mama, mijn oom en mijn neefje. Over het neefje heb ik het nooit gehad, alleen dat zijn letter van zijn naam in een tattoo op mijn arm staat. Dat wil ik verder ook prive houden 😉
Mijn oom, ome Leo is de broer van mijn mams dus ze staat nu samen gezellig bij elkaar.

Mensen stellen steeds dezelfde vraag of ik niet een keer klaar ben. En of ik nog wel plek over heb….plek zat :D. Mijn bucket list voor volgend jaar is al klaar en dan ga ik verder op mijn benen. En misschien nog wel iets aan de zijkant van mijn boven lichaam. Maar eerst focus op de benen.

De tattoo is weer gezet door topper Chris van Tattoo Martin. Ik kan er zo langzamerhand mijn bed neerzetten haha.

Ik wens jullie een heel fijn weekend!

28 gedachten over “Toch wel een betekenis

  1. Wat mooi dat deze tattoo’s ook echt een betekenis hebben. Zo heb je ze altijd bij je.
    Ik ben heel benieuwd naar je bucketlist voor volgend jaar. Welke tattoo komt waar haha.

  2. Ik heb ook een tattoo met verwijzing naar een dierbare die er niet meer is. Ben er nog steeds na al die jaren enorm blij mee. Zo draag ik haar altijd bij me. Leuk trouwens die zin bij jullie alle 3, ben benieuwd.

  3. Tattoo’s met betekenis zijn altijd dubbel zo mooi omdat je niet alleen de tattoo ziet, maar ook de gedachte/herinnering van iets of iemand.

  4. Wat mooi zeg zo bij je sleutelbeen, heel tof. Ik wil graag de namen van mijn dieren laten tatoeëren, op de binnenkant van mijn bovenarm…maar die pijn hè…dus ik stel het nog evwn uit 😜 Fijne Sinterklaas!

  5. Mooi hoor! Ik heb de bucket list voor volgend jaar ook al klaar staan, maar weet nog niet zo goed of ik het aan durf. Wil een relatief grote op mijn ribben en volgens mij wordt dat een pijnlijke…:D

  6. Mooie vlinders, en van de opmerkingen niks aan trekken ik heb er 0 maar als een ander alles vol wil hebben is dat dikke prima toch. Ieder mens is uniek.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.