Toch wel gekocht

Toch wel gekocht

Ik heb weer iets gekocht waar ik echt lang over getwijfeld heb.

En zoals jullie weten twijfel ik niet vaak kwa kopen want sjees zo door de primark heen en trek van alles van de rekken af.

Maar de primark is lekker goedkoop en als je dat verkloot in de was kan je er nou niet echt om janken, het is zonde maar het heeft toch niet veel gekost denk ik dan hahah.
Wij zijn fan van Reinders hier in huize B en ja ik had mijn oog al een tijd op een trui. Maar ja truitje is wel even 99 euro!! Daar heb je bij een zeeman of een primark de halve winkel voor.
Anyway, ik was met Rashel aan het shoppen en na lang draaien in de winkel heb ik hem dan uiteindelijk toch gekocht!

Waarom zo moeilijk doen Rach? Ja uhm ik gun mijzelf dat gewoon niet en denk elke keer dat ik er te oud voor ben haha. Je weet ik dat ik een bloedhekel eraan heb om kleding te kopen op dit lichaam maar ja ik vind het wel leuk dus moest het ook wel gewoon doen. En ik had van Niomi al eens een Reinders trui gehad waar ik echt super zuinig en blij mee ben.

En ja ik ben er blij mee, met deze nieuwe trui! En ja ik ga elke maand een Reinders item kopen heb ik met mijzelf afgesproken :D. Heb gemerkt dat de pijn van de prijs wel slijt binnen een uur dus ja why not.

Geven jullie veel geld uit aan kleding? En dan bedoel ik 1 dure trui of 1 dure broek?

2 gedachten over “Toch wel gekocht

  1. Ja, ik geef wel eens meer geld uit aan kleding. Liever, eigenlijk, dan dat ik bij de Zeeman of Primark koop. Van die goedkope kleding gaat vaak gewoon niet lang mee en ik heb soms ook het gevoel dat er bezuinigd is op de pasvorm… Dan koop ik liever een iets duurder echt mooi item dat lang mee gaat ( hoef ik ook minder vaak te winkelen, ook wel een voordeel )

    1. Ben ik niet echt mee eens want wij hebben veel primark en ook wat al ouder is😉 en eerlijk gezegd hihi heb ik liever 5 truien voor 100 euro die lang mee gaan dan eentje haha maar dat is gewoon omdat ik mijzelf niks gun

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.