Toch wel leuk, minder hard

Toch wel leuk, minder hard

Denk dat ik nu al een paar weken met me haar loop de klootviolen lol. Roon heeft een hekel aan mijn donkere haar, maakt me grauw, en dan zie je dat je ziek bent zegd die dan (ja lief en eerlijk issie wel hoor haha) hij zegd ik wil me blonde kreng terug haha. Ahuh dacht ik maar ik wil niet meer blond!!! dat staat me niet meer, maar naar mate ik aan het freubelen ben met het koppie en het steeds lichter word zie ik wel dat het wel wat leuker staat dan dat hele donkere, maar helemaal wit zoals ik ooit was weiger ik.

In oktoberΒ  vorig jaar heb ik het radicaal donker gemaakt, nooit spijt van gehad want ik zag het meer als een verschuiling achter me haar kleur, ja moeilijk uitleggen haha maar goed ik moet manlief ook tevreden houden en rashel wil dat mama net zo geel haar krijgt (zoals ze dat zegd) als zei, lekker ding.

Weekend staat voor de deur, we hebben genoeg te doen dus vervelen doen we ons niet en het weer zit mee dus daar wil ik ook nog ff lekker van gaan genieten πŸ˜€

 

fijn weekend alvast!!

5 gedachten over “Toch wel leuk, minder hard

  1. Dat blond staat je inderdaad erg leuk! πŸ˜€ En hahahah “geel haar”. Ik had het toen ik klein was ook altijd over geel haar ipv blond haar! Kids he. πŸ˜‰

  2. het stond je wel dat bruine maar dat blonde is gewoon hot bij je hahah, ondanks je ana ben en blijf je een mooi wijf hoor πŸ˜‰ fijn weekend toppers

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.