Toerist in eigen land

Toerist in eigen land

Afgelopen zondag waren Rashel en Linda bij the hague paride.
En ondertussen voelde ik mij toerist in eigen land.

Den haag is zo lelijk nog niet al zeg ik het zelf. Je hebt mooie plekjes in de binnen stad en de Lange vijverberg is en blijft mijn favoriet.

Gewoon even op een bankje daar neerploffen en om je heen kijken. En als het dan nog een beetje weer is, dan is het genieten van de zon en van de bloemen en de bomen daar zo want het is mooi vol en staat in de bloei.

Den haag heeft ook genoeg gezellige terasjes waar wij deze zomer weer gebruik van gaan maken, nieuwe restaurants ontdekken en nogmaals, toerist in eigen land uit hangen 😀

Wat is jullie favorieten plekje in eigen land?

4 gedachten over “Toerist in eigen land

  1. Ik vind het zo leuk om de toerist uit te hangen in eigen land. Weet niet echt of ik een favoriete plek, maar Amsterdam of Rotterdam vind ik wel oké voor een dagje. Ben volgens mij bijna nooit in Den Haag geweest zit ik mij te bedenken.

    Bettie

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.