Toerist in eigen wijk

Toerist in eigen wijk

Hoewel we nog steeds verkeren in een corona crisis, gaan we er af en toe toch even op uit. Jan is een echte fanatieke hobby visser en we zijn dus regelmatig aan de waterkant te vinden.

Gelukkig mag vissen nog en we zoeken dan ook echt plekken op waar weinig mensen komen. Uiteraard beperken we dat tot ons eigen stadsdeel. We houden alle regels in acht en houden uiteraard afstand.

Hierdoor komt je dus op plekken waar je normaal niet komt en dan waan je je toch even toerist in eigen wijk zullen we maar zeggen. Deze foto maakte ik op een plek waar we normaal gesproken niet komen. Hier zullen we zeker vaker gaan zitten dit visseizoen 😀

Hebben jullie al mooie plekjes in jullie eigen wijk ontdekt?

18 gedachten over “Toerist in eigen wijk

  1. We zijn heel de wijk al door geweest, en hebben heel veel leuke speeltuintjes voor ons zoontje ontdekt!

  2. Hier zijn we ook toerist in eigen streek aan het worden. Deze zomer zou het ook wel eens kunnen dat we allemaal eigen land beter leren kennen.

  3. Ik loop echt iedere dag bijna een uur met ‘minime’ in de wijk. Al weken nu en iedere keer nemen we weer een andere route. Maar inmiddels heb ik het bijna wel gezien. Al blijven we het doen voor de frisse neus en de beweging. Natuurlijk zou ik met de auto erop uit kunnen, maar ik vind het spannend want vaak kom je groepen mensen tegen en die willen we nu juist vermijden.

  4. Nou, echt nieuwe plekken heb ik helaas nog niet ontdekt in mijn eigen wijk, wel kan ik altijd enorm genieten van alle bloeiende bloesem in de straat naast de onze, dus daar wandel ik graag in mijn pauze even door heen.

  5. Leuk! Wij wandelen hier ook heel veel, hebben het geluk een (klein) bos dicht bij te hebben, daar gaan we vaak naartoe, doet wel deugd!

  6. Wij hebben eindelijk die wandeling van 12 kilometer gemaakt, die al zo lang op ons lijstje stond, het was super rustig en kwam er iemand aan dan gingen we aan de kant. Hier is de buurt zo mooi, erg leuk.

  7. Ik loop eigenlijk alleen met de hond, maar niet heel ver. Meestal 2000 stappen per wandeling. Hij wordt een dagje ouder, dus als ik ergens anders wil wandelen, zullen we eerst met de auto moeten, haha.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.