Toerist in eigen wijk

| 18 reacties

Hoewel we nog steeds verkeren in een corona crisis, gaan we er af en toe toch even op uit. Jan is een echte fanatieke hobby visser en we zijn dus regelmatig aan de waterkant te vinden.

Gelukkig mag vissen nog en we zoeken dan ook echt plekken op waar weinig mensen komen. Uiteraard beperken we dat tot ons eigen stadsdeel. We houden alle regels in acht en houden uiteraard afstand.

Hierdoor komt je dus op plekken waar je normaal niet komt en dan waan je je toch even toerist in eigen wijk zullen we maar zeggen. Deze foto maakte ik op een plek waar we normaal gesproken niet komen. Hier zullen we zeker vaker gaan zitten dit visseizoen ­čśÇ

Hebben jullie al mooie plekjes in jullie eigen wijk ontdekt?

reactie's

reactie's

18 reacties

 1. Ik woon op het mooiste plekje, haha.

 2. We zijn heel de wijk al door geweest, en hebben heel veel leuke speeltuintjes voor ons zoontje ontdekt!

 3. wat leuk he dat er zo dichtbij nog bvanalles te ontdekken is

 4. Hier zijn we ook toerist in eigen streek aan het worden. Deze zomer zou het ook wel eens kunnen dat we allemaal eigen land beter leren kennen.

 5. Ik loop echt iedere dag bijna een uur met ‘minime’ in de wijk. Al weken nu en iedere keer nemen we weer een andere route. Maar inmiddels heb ik het bijna wel gezien. Al blijven we het doen voor de frisse neus en de beweging. Natuurlijk zou ik met de auto erop uit kunnen, maar ik vind het spannend want vaak kom je groepen mensen tegen en die willen we nu juist vermijden.

 6. nee eigenlijk nog niet,

 7. Nou, echt nieuwe plekken heb ik helaas nog niet ontdekt in mijn eigen wijk, wel kan ik altijd enorm genieten van alle bloeiende bloesem in de straat naast de onze, dus daar wandel ik graag in mijn pauze even door heen.

 8. Wij hebben hier in de buurt een mooi meertje waar ik nu graag een rondje loop

 9. Wat een mooi plekje! Ik houd sowieso van plekjes aan het water. Bij mij in de buurt ontdek ik bij wijze van spreken iedere dag weer iets nieuws, haha.

 10. dit zou ik ook wat meer moeten doen, vooral omdat ik hier pas woon en er nog veel te ontdekken valt.

 11. Leuk! Wij wandelen hier ook heel veel, hebben het geluk een (klein) bos dicht bij te hebben, daar gaan we vaak naartoe, doet wel deugd!

 12. Mooi plekje! wij komen er wel achter dat we te weinig lekker wandelen of rondje fietsen. Want we zien inderdaad ook veel mooie plekjes.

 13. Wij hebben eindelijk die wandeling van 12 kilometer gemaakt, die al zo lang op ons lijstje stond, het was super rustig en kwam er iemand aan dan gingen we aan de kant. Hier is de buurt zo mooi, erg leuk.

 14. Heerlijk! Ik vind het ook heerlijk om lekker te wandelen met de hond en nieuwe stukjes te ontdekken.

 15. Ik loop eigenlijk alleen met de hond, maar niet heel ver. Meestal 2000 stappen per wandeling. Hij wordt een dagje ouder, dus als ik ergens anders wil wandelen, zullen we eerst met de auto moeten, haha.

 16. Wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd, dus we maken af en toe een wandeling door de nieuwe stad!

 17. Heerlijk, wij gaan er af en toe ook nog op uit door bijvoorbeeld te gaan geocachen.
  Jammer dat het de komende week(en) slechter weer wordt…

 18. Dankzij mijn buurvrouw ontdekte ik een nieuwe wandelroute! Erg leuk!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: