top drukte

top drukte

Ik geloof dat ik deze koptekst al vaker heb gebruikt, kan ook niet anders want het is hier gewoon wekelijks een gekkehuis, de ene week nog drukker dan de andere! je denkt dat van ow lekker volgende week heb ik het minder druk en dan juist word die week zo chaotisch pfff. deze week wist ik dat het een gekkehuis zou worden, wel een spannende week!! gister moest roontje naar het ziekenhuis terug voor de uitslagen, korte versie aan wat vooraf ging : roon werd doorverwezen naar een maag/darm/leverarts omdat zijn leverwaarden te hoog waren (3 maanden geleden) oke hoop bloedprikken en naar een dieetiste. hij was 5 kilo te zwaar en moest zijn eet en drink patroon drastisch gaan aanpassen, zou hij dat niet doen dan zou hij suikerpatient worden πŸ™ geloof me dat wil je niet. zijn cholesterol was ook ook niet goed toen. oke roon heeft ook echt alles omgegooit kwa eten en drinken, hij dronk liters 7-up en daar is die toen radicaal mee gestopt, hij neemt kipfilet mee naar zijn werk ipv garnalen salade duhh hahah. hij traind elke avond met mij mee (zo fanatiek dat we een 2e nwe crosstrainer toen hebben gekocht) en binnen een week liep hij met me mee de 10 kilometer (vlotte leerling dus hihih) gister dus de uitslag…yay!! zijn leverwaarde waren gedaald naar 5.5 (was iets van 7) en zijn cholesterol van 6punten naar 3 punten !!! en…..hij is 6 kilo afgevallen dus ….alleen maar goed goed!!! trots op zichzelf, trots op zijn vrouwΒ  (die hem echt heeft gedrilt moahahah) hij blijft lekker zo doorgaan en traind gewoon elke avond mee.Β  gister was het voor roon en de meiden ook tijd voor de tandarts (happy me dat ik niet meer hoefde haha) meiden mooie tandjes zonder gaatjes alleen roontje moet even wat laten doen maar was geen gaatje, nou super!!

verder hier druk in huis, het bedrijf en jawel morgen de nieuwe auto ophalen πŸ˜€ de week duurde soms wel en soms niet lang, maar goed, ik moet dalijk de bmw nog leeg halen (nu nog.. ja nu nog) ik heb dat dagen uitgesteld, vraag me niet waarom, geen tijd dat zeker en denk ik ook geen zin maar moet vandaag toch echt gebeuren want morgen overdag heb ik daar ook geen tijd voor. morgen hebben de meiden de schoolfotograaf over de vloer dus die moeten er ook weer spik en span uit zien natuurlijk hihi en smiddags mogen ze samen op de foto en dan begint de stress want ze hebben daar een uur voor uitgetrokken en om 16.00 moet ik toch echt echt pleite daar want ik moet nog ff rijden voor die auto, meiden naar me broer en schoonzus brengen dus blehhh als ik daar nu aan denk hahahah ( ben in dat soort situatie de stressbom zelf geloof me!)

om af te sluiten nog ff een pica van onze poes chanel, die lag zo lekker met haar kop in het kussen van de bank te pitten hihihih

reactie's

reactie's

16 gedachten over “top drukte

 1. Ik hou van katten knuf :hmm

  PS: er staat een foutje in je tekst cholestelor> terwijl het cholesterol hoort te zijn ^^

  x

 2. kijk dat zijn berichten rachie:D hij heeft er ook echt zijn best voor gedaan πŸ˜€
  jij klapt in het weekend helemaal in mekaar wedde;) jij en deze drukte gaan niet samen schatje hoop dat je dat ff optijd in gaat zien πŸ™‚

 3. super nieuws dus:D heeft hij ook een streef gewicht of moet ik zeggen heb jij een streef gewicht voor hem ?
  doe idd maar een beetje rustiger ja!! morgen spannende dag en ja gaat je bmw leeg halen man hahaha

  1. hmm hij weegt nu 79 kilo en ja hij mag naar de 75 van mij en daar gaan we ook hard aan werken :D, hij vind het trainen zelf ook leuk dus veel drillen hoef ik hem niet

 4. o lord wat een goed nieuws πŸ˜€ beter dan dat ie dalijk met ze spuitjes op zak loopt he πŸ˜‰
  morgen de dag en zo te lezen heb je morgen een drukke dag ook weer pfff hoe hou je het vol man hahah

 5. Wat goed dat hij dat allemaal zo naar beneden heeft kunnen krijgen.

  Een lieve foto van een leuke poes;)!

 6. zow eindelijk goed nieuws tog mop turn nou gaaf dat je je auto eindelijk krijgt :hi coole foto van je kat weer blush xxxx

 7. Zo wat goed van Roon zeg!! :hi Je hebt het inderdaad druk zeg. Hopelijk kan je snel even op adem komen, maar ik ken het hoor… ><

  xxx Bar.

  1. Trouwens de migraine is weggezakt…nu nog de nacht zonder aanval doorkomen :)) .

   1. oow meis dat is fijn om te horen en idd hoop niet dat je vanacht weer zoon aanval krijgt!!!

 8. Leuke foto love !
  Toppie dat je mannetje zoveel is afgevallen en zijn waardes veel beter zijn. Ja doe dat maar even na denk ik bij mezelf ::| . Ik zou zelf mijn vriend ook zo steunen en aanpakken, maar bij mezelf gaat dat véél moeilijker jammer genoeg pff.
  Geniet van jullie nieuwe wagen πŸ™‚ xxx

 9. top rach dat roon een goed uitslag heeft gehad ! Is toch heel spannend lijkt me. En knap van hem ook dat hij zich aan dingen heeft gehouden . Succes morgen wijffie xxx

 10. Hoi hoi.. via via kom ik op je site terrecht. Ziet er leuk uit hier. Ik ga binnenkort ook een eigen domeintje aanmaken (heb ik al aangemaakt maar moet nog even kijken hoe het allemaal werkt πŸ˜‰ )

  Goed van je man dat hij zo zn best heeft gedaan!.. hard werken wordt beloond πŸ™‚

  Als je het niet erg vind kom ik hier vaker een kijkje nemen πŸ™‚

  1. thnx en gezellie dat je vaker komt kijken;)
   hard werken word idd beloond en ben ook super trots op hem πŸ˜€

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: