Top maar prijzig

Top maar prijzig

Wij willen altijd goede spullen hebben. Dit is top maar prijzig spul!

Zowel Roon als ik kijken niet naar prijzen als wij iets willen hebben waarvan wij weten dat het goed is.
Sommigen klaren ons regelmatig voor gek en andere begrijpen het wel. Jullie zagen de fles al voorbij komen in de happy moments van afgelopen maandag.

Wij gaan elke week naar de zonnebank. Roon sinds kort ook!! Dus die komt net kijken haha, maar weet al gelijk wat hij wil hebben om snel en mooi en verantwoord bruin te worden. Ik kocht pas een zakje en dat kosten 9,50 en ik deed daar net 4 keer mee. En ik was gelijk verkocht. Daarvoor smeerde ik mij in met ander spul van de zonnebank waar gelijk een zelfbruiner ook in zat, dus die kon ik ook gewoon smeren als ik er niet onder ging.

Maar goed het zakje wat ik kocht, zaten 250 bronzers is, en een hoop verzorgende bestanddelen en een factor 10. Nou klinkt mooi en dat was ook het! Toen wij dat Roon vertelde zei hij gelijk “oh daar moet ik een fles van hebben” haha zonder nog te weten wat de prijs was.

Toen hij hoorde wat de prijs was en dat het goedkoper was, was het al duidelijk…., hij kocht gelijk een fles van 101,50. Het klinkt als een hoop geld, maar je doet hier lang mee en na een paar keer heb je hem er al uit. We zijn goedkoper uit met deze fles dan elke keer een zakje.

Dat je ook een verzorgende creme op de zonnebank gebruikt is natuurlijk gewoon belangrijk, want we weten allemaal dat het niet super gezond is.

Gaan jullie wel eens onder de zonnebank? En smeer je jezelf dan in?

Met deze creme word je snel bruin en ook mooi bruin. Roon is nu 4 keer geweest en wauw haha, van echt bleekscheet naar mooi diep bruin :D.

Ik weet dat veel mensen er niet van houden en dat is natuurlijk hun keus. Wij vinden het heerlijk, en ik helemaal want ik ga ook grotendeels om even de pijn te verlichten. Wij gaan 1 keer per week en dat is ook voldoende vinden wij. Roon gaat altijd op vrijdag en ik op de woensdag. Ik kan niet op vrijdag want dan ga ik naar de ijshockey haha.

Anyway, top spul maar je moet er wel even voor in de buidel tasten.

22 gedachten over “Top maar prijzig

 1. Ik heb een getinte huid dus hoef gelukkig nooit naar de zonnebank. In de winter ziet m’n huid er wel wat grauwer uit maar dan boek ik een vakantie. Uiteraard smeer ik mezelf dan wel altijd in met zonnebrand!

 2. Wat, wat een geld! Dat zou ik er niet voor overhebben, al heb ik ook graag een kleurtje op mijn huid. Zo heeft ieder natuurlijk zijn eigen wensen 😀

 3. Tsjonge dat is een flinke prijs inderdaad, meer dan 100 euro. Maar als je er lang meedoet valt het misschien wel mee. Zelf ga ik nooit naar de zonnebank.

 4. Ik heb ooit zonnebank gehad maar ik vind het niet dus maar een keertje (kado gekregen).
  In de zomer word ik bruin en ik vind het juist niet zo mooi want ik zie droger uit

 5. Ik ging eerder wel eens onder de zonnebank. Ben echt bleekscheet eerste klas haha. En ik vind toch eigenlijk wel dat een ietwat bruiner kleurtje “gezonder” maakt. Maar dan misschien toch via een zelfbruiner. Al heb ik nog geen fijne gevonden voor je gezicht.
  Desalnietemin moet iedereen lekker doen wat die wil en wens ik je veel plezier met de heerlijke me-time onder de zonnebank.

  1. ik heb ook een zelfbruiner van devodet en die is heerlijk en goed :D. komt ook bij de zonnebank vandaan en die gebruik ik wel eens tussen door 😉

 6. Zelf ga ik nooit onder de zonnebank en eigenlijk moet ik er ook niet aan denken. Ik kan mij wel voorstellen dat andere er wel iets mee hebben

 7. Dat is zeker veel geld zeg! Maar het is wel handig om je in te smeren als je gaat zonnebanken.

 8. Ik ga zelf nooit onder de normale zonnebank. Ik heb thuis wel een infrarood (gollogeen) zonnebank die ik ook op normaal kan zetten. Ik gebruik hem eigenlijk alleen als infrarood zonnebank voor mijn spieren

 9. ik ben dagelijks meer dan een uur buiten, weer of geen weer, Daar word ik bruin genoeg van

 10. Hi Rachel, Vroeg pakte ik ook regelmatig een zonnebankje, maar door foute moedervlekken is dat over. Ik geniet nu van een natuurlijk zonnetje als deze schijnt.

 11. Eigenlijk ga ik nooit onder de zonnebank, terwijl wij wel eentje thuis hebben staan. Ik heb er het geduld niet voor, denk ik. 😉 Maar begrijp wel dat jullie ervan kunnen genieten, want het is een heerlijk ontspanmomentje!

 12. Je moet zeker in de buidel tasten, maar dan heb je wel wat! En het is toch je huid, over het gebruik van de zonnebank weet je wat ze zeggen, des te belangrijker om goed spul te gebruiken! Dus ja, ik snap jullie helemaal! Gelijk heb je. Je doet er ook lang over. Ik herken het ook hoor. Met sommige dingen vind ik het belangrijk om goede kwaliteit te hebben en dat kost dan ook wat meer. Maar eerlijk gezegd bestel ik ook regelmatig bij vriend Ali, maar dat is een afweging die ik dan maak, het ligt eraan waar ik naar op zoek ben :-).
  En ik ga niet naar de zonnebank, want ik ben van mezelf al bruin :-). Alhoewel ik vroeger wel regelmatig voor de gezichtsbruiner zat, ook al heb je een donkere huid, een zonne(bank)kleurtje ziet er net iets “gezonder” uit, mooi bruin zeg maar. Enfin.
  Fijn weekend en geniet van je zonnebankbezoekjes!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.