Top weekend!

Top weekend!

Er stond dit weekend genoeg te doen voor ons 😀 gezellige dingen alleen maar! Gister vierde Duncan en Celina van Gonny hun verjaardag en wij waren uitgenodigd. We waren daar rond een uurtje of kwart over drie en ja wat doet gon als ze rach ziet ….zowat janken hihi lekker ding is het, ik kwam daar  al crashend aan, dat was even de minder leukere kant maar dat verdween na een uurtje wel en kon ik weer een beetje gemakkelijk gaan zitten en toen werd het ook wat drukker. Dunc en lina zijn heerlijk verwent en de meiden heb ik eigenlijk niet veel gezien hihi die zaten weer bij de rest boven samen met dunc.  Roontje en ik vermaakte ons tussen de de rest van de visite en het was gewoon gezellie :D. We hebben daar heerlijk saoto soep ala gon gegeten en zoals gewoonlijks was het weer heerlijk hihi. Helma  en Ed (de moeder en broer van gon ) hadden de taarten gemaakt voor de kids en oh oh oh smullen weer hoor 😀 nooit geweten dat pindakaas gewoon goddelijk lekker is in gebak hahaha. We hebben het tot lang uit gehouden, we gingen als laatste weg rond een uur of 22.00, gon en ik hebben nog ff lekker zitten kletsen en jawel de vriendin van gon, chantal  zag roons sushi dus dat word binnenkort een sushi date met chantal en ja gon ook maar dan zonder sushi hihi. We hebben een heerlijke middag en avond gehad en kan niet wachten tot ik de schatten de 26e weer zie (zijn wij 10jr getrouwd en is roon jarig). Gon heeft slangen he…en elke keer als ik een foto voorbij zag komen op IG zei ik brrrr enge beesten hahah nou heb gister gelijk me vuurdoop gehad en een slang vast gehouden en gaaffff dat ik dat vond 😀 en nee ben niet bang meer en nee vind ze niet meer vies…IK WIL OOK hahah, dat was gaaf en roon vond het ook maar al te gaaf hihi.

Gon, mark en kids thnx schatjes voor alles en LY <3

 

Vandaag is het moederdag….tja heb er niet veel bij stil gestaan, ben heerlijk verwent door me kids en we zijn er even uit geweest omdat we naar de koishow konden hier in rijswijk, dat was super gaaf maar daar komt een appart logje over 😉

 

Ik ga nog even lekker genieten van me gezinnetje, morgen gaan ze weer naar school na een lang weekend te hebben gehad dus mogen we weer genieten van de wekker 😉

6 gedachten over “Top weekend!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.