Tuut tuut ziekenhuis

Tuut tuut ziekenhuis

Iedereen bedankt voor de lieve berichies op facebook, instagram, twitter, whatsapp, bbm ect!!

Zo zit je lekker te eten en zo gaat de foon, onbekend nummer….en ja dan weet ik al hoe laat het is als er smorgens bloed geprikt is. De arts.. ” uhh rach je kalium staat nu wel heel erg laag dus ik ga bellen voor je en jij gaat er nu heen” duss… wij alles de vaatwasser in geflikkerd, briefje voor roon achter gelaten (duh ofdat ie nie weet hoe die ze vreten moet opwarmen lol) en op naar het ziekenhuis, daar aangekomen werd ik gelijk geprikt en begon het wachten. Hartfilmpje werd tot 2x toe gemaakt, en geloof me dan krijg je het benauwd hoor!! nou kalium was iets gestegen naar 2.6, nog niks en hartfilmpje was niet goed en hart vertoonde dat ie het moeilijk had, ik daarin tegen had nergens last van 😐 meestal voel ik het als mijn kalium te laag is maar nu niks noppes nada, heel gevaarlijk dus. Afijn overleg hier en daar en ze gingen me voor 24 uur aan het infuus hangen…. hmm zegd ze, de lieve arts, we zitten alleen met je kids, en ja ja roon was thuis maar die had alleen zijn caddy en daar kan je geen kids in vervoeren en ja ja ik had hier en daar rond kunnen bellen maar geloof me daar heb ik op dat moment echt niet bij stil gestaan want alles was in paniek, ik mocht naar huis maarrrrr ik moest wel ff 75 ml kalium drinken!! mijn hemel zei ik maar goed ik had er alles voor over en moet nu ook 3 keer per dag 75 ml kalium naar binnen werken, dat is veel, heel veel als je gaat bedenken dat ik ooit startte met 3x 20ml op een dag. Deze kalium crash is wel degene die het ergste is geweest en nog eentje krijgen…..neuh tiep het geeneens 😉

Mijn bloeddruk was 80/54, ook helemaal kutterdekut en op alle pret kreeg ik nog eens een crash in het ziekenhuis waar ik eigenlijk blij om was omdat ik dacht jeeeee ik ga nu wat krijgen want ze zien het nu en kunnen het checken…nou kwam ff kut uit geloof ik want ik kreeg helemaal niks, ja een hand op me schouder en een dikke knuf van me meiden 🙁 ze konden niks doen…waarom niet…tja te laag kalium.

Afijn om 21.45 kon ik naar huis en moet donderdag weer geprikt worden en dan hopen en hopen dat het geupdate is dat kalium!!

Ik moest zelf naar huis rijden, en o0h wat doodeng met de meiden dus onderweg met roon over de carkit zitten beppen en zo heeft hij me naar huis geloodst en thuis voor de deur de auto midden op de straat gepleurd en in ze armen gevlogen en daarna naar binnen om die kalium naar binnen te werken.

Ik heb geen oog dicht gedaan, wederom van de pijn en de pijn op mijn borst, dat is eng hoor geloof me!! Ik ben dus nu in ruststand, afspraken van deze week zijn afgezegd en wil niemand om mijn heen, ja me gezin;)

11 gedachten over “Tuut tuut ziekenhuis

  1. Ik ben zo blij dat je lekker naar huis mocht, wat ben je toch een doorzetter. Ik hield me hart vast toen ik las dat je alleen met de meiden naar huis moest rijden. Neem je rust… ik hoop zo dat er een dag komt dat de klachten eindelijk eens minder worden of zelfs weg zijn, en dat alles waardes zijn zoals ze horen te zijn. Dikke knuffel ook voor je meiden, ze hebben het niet gemakkelijk, maar als ik dan een foto op Instagram zie die Niomi post om ons even op de hoogte te houden van hoe het gaat, dan denk ik wat een een wereldmeiden. Die komen er wel!

  2. Jeetje wat een eng verhaal. Ik lees je blog natuurlijk al langer maar wil je wel laten weten dat ik wel respect voor je heb hoe je je steeds weer oppakt (voor zover dat kan natuurlijk).

  3. Jeeeetje wat erg! Ook eng dat je zelf moest rijden. Kon Roon niet met de taxi naar het ziekenhuis komen om jullie op te halen? Veel sterkte!

  4. He verdomme Rach!! Schrik me rot van je verhaal… Brrr!! Weet gewoon niet wat ik moet zeggen… Hou je taai lieverd!! Je bent een topper!! Dikke Bluetooth-kuskroel XXXX

  5. Jemig meis, ik zat je verhaal gewoon met open mond te lezen. Wat heftig zeg. Heel heel veel sterkte voor jou Ên je top gezinnetje. <3

  6. Tjee wat heftig weer, net als je denkt dat dat bijna niet meer kan… Blij dat je thuis bent! Sterk maar goed aan met je kalium, veel sterkte (ook met het naar binnen werken ervan!) Grote knuf

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.