Tv kijken

Tv kijken

Heerlijk zo ’s avonds in bed op mijn ipad tv kijken. Serie’s, af en toe een film en youtube. Lekker zo vanonder mijn dekentje. Raar want heb een mega tv hangen van 132 cm in de slaapkamer maar die heb ik gewoon nooit aan, komt misschien ook omdat ik dan mijn bril op moet en ja ik val daar weer mee in slaap met als gevolg dat ik een scheve bril op mijn neus heb de volgende dag, en ook omdat ik ‘snachts veel tv kijk en dan word Roon er wakker van dus  ik vind mijn ipad relaxter, met snachts een paar oordoppen in 🙂

Ik heb al eens een logje gemaakt met de programma’s die ik kijk en dat kijk ik eigenlijk nog steeds, Say yess to the dress, Return to amisch, 90 days to wed, en nog een paar programma’s die allemaal uitgezonden worden op TLC. Mtv kijk ik ook vaak, Teen mom OG vind ik helemaal geweldig, volg die series al vanaf begin af aan dus leuk hoe je ze ziet ontwikkelen allemaal.

Andere zenders kijk ik dus amper, ja “chantal blijft slapen” op rtl maar verder vind ik daar niet meer zoveel aan. Neem ook een hoop programma’s op zodat ik die snachts kan kijken als er niks anders is.

Aldus ik kan heerlijk genieten op mijn bedje, en het liefst nog met een kop thee erbij van mijn programma’s.

Roon is meer van de films en docu’s en deadliest catch, wat ik vroeger trouwens ook uren kon kijken, maar er nu  niks meer aan vind. En de meiden kijken van alles, Soy luna ofzoiets en heel veel muziek zenders!

Welke programma’s kijken jullie graag ? En heb je nog aanraders voor me 😀

Eén gedachte over “ Tv kijken

  1. De televisie staat nooit aan bij mij. Vind dat te veel prikkels, storend en heb er de concentratie en rust al helemaal niet voor 😉 Tijden geleden keek ik nog wel eens reallife soaps of een sportwedstrijd. En expeditie robinson en Wie is de Mol heb ik ook jaren lang gevolgd.

    Af en toe een kort YouTube filmpje kijken doe ik dan weer wel 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.