Uit de kast gehaald

Uit de kast gehaald

Van de week heb ik mijn juicher maar weer eens van zolder uit het stof laten halen!

Ik heb de juicher van bosch al een jaar of 2 en paar keer flink gebruikt en toen verdween hij naar boven. Zonde want je kan er hele lekkere sapjes mee maken en gezond ook!!

Afijn gister dus weer even wat brouwsels geprobeerd en jawel Rashel ook weer flink in de maling genomen want die wilde alleen een appel en paprika sapje….hmmm oke mama gooide er ook nog boerenkool en een halve limoen en een beetje bleekselderij doorheen hahaha en wat zei ze “zo mam die is lekker en hij is lekker zoet mam” uhh ja lekker he zei ik die boerenkool haha nou je had haar gezicht moeten zien 😀 maar ze heeft het lekker opgedronken. Ik ga weer proberen dus om elke dag een sapje te maken ondanks dat het voor mij helaas niet werkt en niet blijft zitten maar drink ze lekker wel 😉

Maken jullie wel eens sapjes en zo ja wat zou ik kunnen proberen ?

Ik had voor mijzelf appel, sinasappel, bleekselderij, paprika boerenkool, limoen gemaakt en in het verleden ook met spinazie en tomaat en komkommer en citroen en wortel en dat beviel mij ook prima. Banaan en avacado gaan niet in de juicher in ieder geval want dat word pulp 😉

2 gedachten over “Uit de kast gehaald

  1. Moet je het fruit eerst pellen voordat het gebruikt kan worden in de juicher ?
    Of hoppa er zo in en alles wordt fijn gemaald ?
    Nou je hoort het al ik heb dus geen juicher 😉
    Maar zo te zien en te horen ideaal en gezond !

    1. Je kan alles pellen en schillen maar uhm ja daaaagg hahaha appels gaan er zo in met steeltje en pitjes en al want dat word allemaal gefilterd door het apparaat maar ik schil wel de sinasappel 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.