uit de oude doos op hyves

uit de oude doos op hyves

Zo ben je klaar savonds met je avond ritueel en dan ga je ff bij komen achter de peecee. nou kijk ik dan meestal gelijk even op hyves of er nog nieuwe berichten te vinden zijn of leuke fotos die ik nog niet gezien heb…en dan, staan er bij je nichtje fotos die ik jaren maar dan ook jaren op me kamertje had toen ik nog bij mijn moeder woonde, ze waren me alles toen en nu nog steeds me nichtje sammie en neefje martin, ze zijn nu 16 en 19:D, en zo vind je ook een foto van je mama…op de boot van me broer, toen al ziek maar zo genietend…

je snapt dat ik ff met een dikke strot hier zat ;). de fotos van mij met me neefje en nichtje blijven gewoon fun en dan te bedenken dat ik daar een jaar of 18 was haha heerlijk die oude fotos 😀

24 gedachten over “uit de oude doos op hyves

 1. Haha toevallig wilde ik ook ouwe of zeg je oude foto’s gaan zoeken van mij en online zetten. Leuk om ze ook terug te bekijken en wat een leuk koppie heb jij daar zeg op die foto!

 2. Dat is een beetje onze tijd geweest. Ik herken het aan je krullen. HiHi.
  Heb trouwens vandaag het nagelpakket binnen gekregen. Als de boys vanavond op bed liggen ga ik eens lekker frubbelen.

 3. Wauw prachtig om te zien de foto’s! Ben benieuwd of je meer gaat plaatsen 😀 vind het echt mooi om te zien. En je moeder, echt mooi om te zien die foto’s uit de oude doos dan, maar ook moeilijk dat kan ik me niet voorstellen. Knuf!

 4. hahahahha cool man 😀 enne jij bent ook niks veranderd rach wel cool die krullen bij je :D:D
  en sammie ook hetzelfde gezichtje nog 😀
  xxx

  1. nou ik ga vrijdag naar me broer en die heeft ze zolder op geruimd en die zei dat ie veel fotos had gevonden zowel van me moeder als ik met me plofkop toen haha dus dat word lache, als ze toonbaar zijn gooi ik ze erop voor je

 5. haha zo ken ik je ook nog wel ja 😀 de goeie ouwe tijd rach:D
  en ja je moedertje ach wat een heerlijk mens wat dat he;)

 6. Leuk zeg om oude foto’s te zien. Ik snap best dat je even met een brok in je keel zit, maar wel heel leuk om zulke foto’s van je mams te zien toch ^_^

  1. hahaah gaaf he 😛 en wasde me haar savonds en zette dan altijd allemaal vlechtjes zodat ik die krullen kreeg haha hoe bedoel je was toen al een tikkeltje niet wijs 😀

 7. Leuke foto’s met mooie herrineringen idd 🙂 Ik herkende je trouwens meteen! En ik dacht eerst dat je nichtje een van je dochters was, jaren geleden wat natuurlijk niet kan want toen waren je meiden nog een stuk kleiner 😉

  1. thnx! en de meiden waren er toch nog niet eens 😀 kreeg niomi op mijn 25e pas 😀 wel leuk dat je me gelijk herkende er zit dan toch nog iets in van vroeger 😀

 8. oohw meis snap dat je ff met een dikke strot zit, altijd leuk om die oude foto’s te zien toch 😉 en jeeeetje rachie 18 jaar 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.