uit de runnig

uit de runnig

nou daar zit je dan met een pijn van jewelste tussen je schouders in menig bekende van mij weet dat ik gek ben op fanatiek trainen…..dat is vorige week iets TE fanatiek geweest met als gevolg een blessure van jewelste!! tijdens het trainen heb ik iets giga verekt/gescheurd dus tussen me schouders met als gevolg dat ik als een bijna dood vogeltje niet veel kan doen, ben blij dat ik de kids kan brengen naar school maar ook dat gaat met een flinke pijn vanmorgen dacht ik dat het ging dus whoppaaahh stofzuigen nou ik heb gejodeld hoor geen strak plan!!! ik ben vanavond wel (de eigenwijs) gaan trainen maar heb me armen maar met rust gelaten….

het kan een week of 8 duren dus ik zit nog wel ff maar goed rach kennende gaat ik niet 8 weken op de bank zitten he maar goed flink internetten zit er ook niet in want het bewegen van de armpies is pijnlijk

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.