Uit eten bij Rashel

Uit eten bij Rashel

Ja je leest het goed, ik was vandaag uit eten met mijn dochter bij mijn andere dochter…snap je hem nog hihi. Bij Rashel op school hadden ze een “restaurant” gemaakt op de gang en daar konden papa’s en mama’s en andere familie of vrienden komen “lunchen”. Een hele keuken, met bediening en al, en een menu kaart die bestond uit lekkere broodjes, drinken en een toetje ๐Ÿ˜€

Nou daar gaan we weer want ik had ras eigenlijk al teleur gesteld door te melden van schat je weet dat dat niet gaat…”mama uit eten” maar hoe meer ik daar over na gingen denken hoe bozer ik werd eigenlijk, nee rach, je gaat gewoon bij je kind een hapje eten, dan maar met alle gevolgen van dien.

Oke niomi ging mee als backup hihih, ik moest wel wat eten natuurlijk maar wat ik dan niet meer moest schoven we door. Nio en ik gingen voor een tostie en niomi nam een appeltaart gebakje als toetje die verdomd lekker was hihi en ik nam een zelf gemaakte cupcake van rashel :D. Een halve tosti en een slok thee was voor mij even genoeg en de cupcake heb ik thuis geproefd ๐Ÿ˜€

Ik heb het reuze naar mijn zin gehad en rashel was helemaal in de wolken dat mama toch was komen eten in haar restaurant ๐Ÿ˜€

hoe gelukkig kan je worden van je kind

4 gedachten over “Uit eten bij Rashel

  1. Leuk! kan me nog herinneren dat wij op de basisschool ook een keer een restaurant hadden gemaakt waar de ouders mochten komen eten. Dat vond ik zรณ leuk haha! ๐Ÿ™‚ Tof dat je bent meegegaan!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.