Uit eten

Uit eten

Ik ging uit eten met de meiden!

Dan wel apart zodat ik voor beide gewoon q-time had en dat vinden ze zelf ook het fijnste.
Uit eten is voor mij een issue zoals velen van jullie weten en ondanks dat het mij eerder gelukt is blijft het een dingetje.

Ik ging op vrijdag met Niomi eten bij de Volle maan in Leidschendam, waar zij ook werkt. Dus vertrouwde omgeving. We hebben lekker gekozen voor het drie gangen menu en namen nog een extra toetje erbij omdat het ons lekker leek.

Ik had een carpaccio en Nio een iets van oosterse kip. Daarna lekker een sate en wentelteefjes en een ijs slagroom wafel na. Super lekker allemaal!

Op zaterdag, jawel, deze moeder ging gewoon twee dagen achter elkaar uit eten hahah, ging ik met Rashel naar Restaurant Gina, van dezelfde eigenaar als de volle maan. Een italiaan’s restaurant.
Wij begonnen met gehaktballetjes in tomatensaus en namen er ook nog een lasagne bij haha. Rashel ging voor een pizza en ik voor de kipfilet in pestosaus.

Het toetje, tja tiramisu natuurlijk 😀

Beiden meiden hebben het super naar hun zin gehad en ja moeders natuurlijk ook :D. Moest het wel ’s nachts bekopen met en shitload aan pijn maar hey alles voor de kids :D.

Ondanks ik het super gezellig vond, en het reuze lekker vond was ik wel weer blij dat ik zelf kon koken de dag erna hihi. En heb ook geroepen voorlopig geen restaurant meer te kunnen zien haha.

Gaan jullie vaak uit eten ?

Nee zeker voor herhaling vatbaar en dat gaan wij ook zeker doen.

Eén gedachte over “ Uit eten

  1. Wat leuk dat je met allebei apart bent gegaan.

    Ik vind uiteten gaan heerlijk en super gezellig.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.